Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Βουνάτσος
Σε κρίσιμη κατάσταση μετά από αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο, νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Μυτιλήνης το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στη Λέσβο, επί πολλά χρόνια βουλευτής και πρώην νομάρχης και δήμαρχος Λέσβου Δημήτρης Βουνάτσος.
Ο 82χρονος πολιτικός, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση από νευροχειρουργούς του Νοσοκομείου και σύμφωνα με συνεργάτες του που ενημερώθηκαν από τους γιατρούς, το επόμενο 48ωρο κρίνεται κρίσιμο για την εξέλιξη της υγείας του.
ethnos.gr
Σχετικά Άρθρα
- Κυριακή 18 Οκτωβρίου |Κλειστοί δρόμοι σε Αραχαμίτες, Ασέα, Αθήναιο και Κερατάρι για τον 8ο Μαινάλιο Δρόμο
- Συνταξιούχοι ΔΕΗ Μεγαλόπολης | "ΟΛΟΙ στην Συγκέντρωση την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2026 στην Τρίπολη"
- Βλάσης: "Σήμερα τα παιδιά της Τρίπολης έστειλαν ένα ισχυρό μήνυμα για την ψυχική υγεία" (εικόνες)
- Ποδόσφαιρο Αρκαδίας | Οι αγώνες του Σαββατοκύριακου σε Α' και Β' Κατηγορία (17-18.10.2026)
- Τζιούμης για την σπουδαία πρωτιά του 9ου Δημοτικού Σχολείου: "Τα παιδιά μας απέδειξαν ότι η Τρίπολη μπορεί να πρωταγωνιστεί διεθνώς"!






