ΠΑΣΟΚ | Στην Επιτροπή Δεοντολογίας παραπέμπεται η Μπατζελή για προσβολή κατά του προέδρου
Η Κατερίνα Μπατζελή παραπέμπεται σε τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Δεοντολογίας του ΠΑΣΟΚ με την κατηγορία της προσβολής και μομφής κατά του Προέδρου του κόμματος Νίκου Ανδρουλάκη.
Αυτή ήταν η απόφαση της Επιτροπή Δεοντολογίας Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΔΕΚΑΠ) που συνεδρίασε σήμερα σχετικά με το περιεχόμενο δηλώσεων της Κατερίνας Μπατζελή, η οποία είναι μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής. Η απόφαση ελήφθη με ψήφους 8 – 3 και σύμφωνα με τις πληροφορίες η συνεδρίαση θα γίνει την Μ. Τρίτη 15 Απριλίου 2025.
Παράλληλα όλα τα σενάρια για την επόμενη ημέρα είναι ανοιχτά, από επίπληξη ή προσωρινή αναστολή κομματικής ιδιότητας μέχρι και διαγραφή της.
Η Κατερίνα Μπατζελή παραπέμφθηκε με αφορμή δήλωσή της στην οποία είχε χαρακτηρίσει «τοξική και λανθασμένη» δήλωση-απάντηση του ΠΑΣΟΚ προς τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Παππά.
Σχετικά Άρθρα
- Μουγκοπέτρος | Συνελήφθη στην Τρίπολη μετά από καταγγελία της συζύγου του για ενδοοικογενειακή απειλή - "Είναι Χριστούγεννα, ήθελα να δω τα παιδιά μου"
- Κατολίσθηση στον δρόμο Άστρους – Λεωνιδίου | Άμεση επέμβαση από τον Αντιδήμαρχο Καμβύση και καθαρισμός στο σημείο! (εικόνες)
- Χριστούγεννα στη Στεμνίτσα (εικόνες)
- Απάτητα βουνά για τους πολίτες, ελεύθερα βουνά για τις μπουλντόζες
- Startup Greece Youth Academy 2025 στην Τρίπολη






