Η Ειρήνη Μουρτζούκου δέχθηκε επίθεση στη φυλακή – Δείχνει «χαμένη»
Η Ειρήνη Μουρτζούκου δεν περνάει καλά στις φυλακές Κορυδαλλού, καθώς η 25χρονη δέχτηκε λεκτική επίθεση από συγκρατούμενές της.
Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, η serial killer της Αμαλιάδας δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται σε παρόμοια θέση καθώς θεωρείται persona non grata από τις άλλες φυλακισμένες λόγω της φύσης των εγκλημάτων που έχει διαπράξει.
Η δε Μουρτζούκου παραμένει απαθής σε όλα τα σχόλια που ακούει από τις συγκρατούμενές της ενώ δείχνει «χαμένη» χωρίς να έχει συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί και πού βρίσκεται.
Ποιο ήταν το πρώτο επισκεπτήριο για την Ειρήνη Μουρτζούκου
Το πρώτο επισκεπτήριο για την Ειρήνη Μουρτζούκου στις φυλακές Κορυδαλλού ήταν ο δικηγόρος της, που είναι και ο μόνος που την επισκέπτεται.
Η 25χρονη επιτηρείται διαρκώς, όπως συμβαίνει σε περιπτώσεις κρατουμένων όπως εκείνη.
Η Μουρτζούκου προσπάθησε να δολοφονήσει φίλη της
Η Ειρήνη Μουρτζούκου φαίνεται να διέπραξε μια ακόμη απόπειρα δολοφονίας.
Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει φίλη της μιλώντας στον ΑΝΤ1, η Ειρήνη Μουρτζούκου στο παρελθόν επιχείρησε να την στραγγαλίσει με μια κόκκινη κορδέλα.
«Ανέβηκα στη σοφίτα για να πέσω για ύπνο. Και πιάνει την κορδέλα την κόκκινη και πήγε να με πνίξει. Αν δεν χτύπαγα το χέρι μου στην τάβλα, αυτή τη στιγμή θα ήμουν νεκρή. Είχε γυρίσει το μάτι της πάρα πολύ. Εγώ από τη νύστα μου δεν μπορούσα να την κάνω καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Η μάρτυρας κατέθεσε ότι η Μουρτζούκου είχε στο παρελθόν επιδείξει επικίνδυνη και χειριστική συμπεριφορά, κάνοντας λόγο για ψυχολογική κακοποίηση, υπερβολικό έλεγχο, καθώς και σκηνοθετημένη απόπειρα αυτοκτονίας με σκοπό να επηρεάσει το περιβάλλον της.
«Χειριστική, ελεγκτική, επιβλητική σε όλους – μια τέλεια μαέστρος που κατάφερνε πάντα να παίρνει αυτό που ήθελε», συμπλήρωσε η ίδια στον ΑΝΤ1.
Πηγή: https://lawandorder.gr/
Tags:
Ειρήνη Μουρτζούκου,Σχετικά Άρθρα
- Πέθανε ο Διονύσης Σαββόπουλος
- Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Τρίπολης στον 42ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας 2025!
- Δωρεά ηλιακών φωτιστικών στο Κεραστάρι από το Ίδρυμα Μαρτίνου
- Υπερασπιζόμαστε τους αγρότες της Αρκαδίας – Όχι στην υποτίμηση της ελιάς Δολιανών (γαϊδουροελιάς)
- Επίσκεψη στην ομάδα χορού του Τεγεατικού Συνδέσμου (vd)
4 σχόλια
-
14:14 Εντάξει ρε πατριώτη, αλλά δεν έχουν σκοτώσει τέσσερα νήπια καί την αδερφή τους. Αυτή καί η άλλη η χαμένη διυσφημησαν την Πελοπόννησο. Με ρωτούν φίλοι καί γνωστοί, τι άνθρωποι είσαστε εκεί κάτω;; Τι να πω;; Οι σκύλες, θέλουν κρέμασμα.
-
ειπε ο γαϊδαρος τον πετεινό κεφάλα. Ηθικές οι άλλες κρατουμενες
-
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΛΛΟΚΟΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ; ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΑΝΘΟΔΕΣΜΕΣ; ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, ΑΓΡΙΕΥΟΜΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΤΑ ΑΘΩΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙΑ.
-
Εκεί υπάρχει μία δικαιοσύνη αμείλικτη καί αδυσώπητη.





