Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πλεύρης: "Με κράτησε η αίσθηση να ξαναδώ τα παιδιά μου"

Πλεύρης: "Με κράτησε η αίσθηση να ξαναδώ τα παιδιά μου"
Με κράτησε η αίσθηση του να ξαναδώ τα παιδιά μου - Η περίπτωσή μου να αποτελέσει παράδειγμα για να εξεταστεί το θέμα των ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων
Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Θανάσης Πλεύρης μετά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας που λίγο έλειψε να του κοστίσει και την ίδια του τη ζωή αναφέρει το Πρώτο Θέμα.
Όπως ανακοίνωσε βρίσκεται πλέον στο τελικό στάδιο ανάρρωσης και το επόμενο στάδιο θα συνεχιστεί στο σπίτι για κάποιες εβδομάδες.
Ο κ. Πλεύρης ευχαρίστησε τη γυναίκα του, την αδερφή του και τη μητέρα του ενώ τόνισε ότι αυτό που τον κράτησε ήταν η αίσθηση να ξαναδεί τα παιδιά του.
Αφού ευχαρίστησε και όλους όσοι του ευχήθηκαν καλή ανάρρωση, αναφέρθηκε και «στους λίγους που ευχήθηκαν το θάνατό μου» ευχόμενος και σε αυτούς να έχουν καλή υγεία».
«Ευχαριστώ το Θεό που έχω τη δεύτερη ευκαιρία να είμαι δίπλα στην οικογένειά μου» κατέληξε ο πρώην βουλευτής που ζήτησε η περίπτωσή του να αποτελέσει αφορμή για να εξεταστεί το θέμα των ενδοσοκομειακών λοιμώξεων κυρίως στα δημόσια νοσοκομεία.
 
Στον Θανάση Πλεύρη ευχήθηκε μέσα από το Twitter o εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...