Menu
RSS
Πέμπτη, 09/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

H Nένα Χρονοπούλου μιλάει "αποκλειστικά" στο Καλημέρα Αρκαδία!

H Nένα Χρονοπούλου μιλάει "αποκλειστικά" στο Καλημέρα Αρκαδία!
Η Νένα Χρονοπούλου, γνωστή ηθοποιός αλλά και συγγραφέας του επιτυχημένου βιβλίου «Αν Μιλούσε το… Αι2ον», διοργανώνει, μαζί με τον Πανελλήνιο σύλλογο Παραπληγικών (ΠΑ.Σ.ΠΑ.), τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου, στο θέατρο Βέμπο, μια σημαντική ομιλία με τίτλο: «Εγκέφαλος και διαφορές μεταξύ συναισθηματικής-σωματικής αναπηρίας».
Ομιλητής θα είναι ο Νευροψυχολόγος -Νευρογλωσσολόγος κο Καρπαθίου Εμμ. Χρυσόστομος.

 
 
Η ομιλία είναι βασισμένη και στις αληθινές και συγκλονιστικές μαρτυρίες που έχει καταγράψει στο βιβλίο της, η Νένα
Χρονοπούλου.
«Ερωτική αναπηρία;Μηπως η λύση είναι ο εγκέφαλός μας»;

Φωτογραφία της Helen Polychronopoulou.

 
 
«Μια σημαντική ομιλία θα κάνει την ημέρα της εκδήλωσης στο κοινό και η Νένα Χρονοπούλου, η οποία κάθε φορά μάς καθηλώνει με το συναίσθημα και την μεταδοτικότητά της για θέματα σχέσεων που αφορούν όλους μας, με σκοπό την παράδοση γνώσης, για μια ζωή γεμάτη ευτυχισμένες στιγμές που θα λειτουργούν ως κίνητρο στην καθημερινότητα μας και με στόχο τον σεβασμό του εαυτού μας!»
 
 
Αποκλειστικά μίλησε η Νένα Χρονοπούλου στο "Καλημέρα Αρκαδία" και στην Έλλη Αρτοπούλου, αναφέροντας τα εξής:

Φωτογραφία της Helen Polychronopoulou.

 
“Έχω τη χαρά αλλά και την τιμή να διοργανώνω αυτή την εκδήλωση και το κάνω για πάρα πολλούς λόγους. Πρώτα απ' όλα διότι αισθάνομαι την ανάγκη να συμμετέχω στην αληθινή ζωή και στις ανάγκες των ανθρώπων γύρω μας και όχι σ' αυτή που αφήνουν να φαίνεται.
Η παρουσία του Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών στη ζωή μου, ήθελα, δεν ήθελα με προσγείωσε σε μία πραγματικότητα που οφείλουμε όλοι μας να σεβόμαστε.
 
Στην εκδήλωση αυτή θα μάς μιλήσει ο κ. Χρυσόστομος Καρπαθίου, Νευροψυχολόγος - Νευρογλωσσολόγος και θα μάς εξηγήσει όσα ποτέ δεν τόλμησε κανείς άλλος... Έστω και να αγγίξει!
 
Θα μάς μιλήσει για τον "εγκέφαλο" και τις αδυναμίες του, τις διαδρομές που ακολουθεί και για το πόσο και γιατί ευθύνεται για τις "ακραίες" συμπεριφορές μας. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι στέκονται δίπλα μου σ' αυτή την προσπάθεια, για να ενισχύσω οικονομικά τον Πανελλήνιο Σύλλογο Παραπληγικών, και θα μού επιτρέψετε να σάς τους αναφέρω σε τακτά χρονικά διαστήματα».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...