Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Βροχερός καιρός την Πέμπτη;

Βροχερός καιρός την Πέμπτη;

Μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός σε κάποιες περιοχές της δυτικής χώρας την Πέμπτη καθώς μια διαταραχή που επηρεάζει την Ιταλία θα δώσει συννεφιά αρκετή και κάποιες βροχές τοπικές στην δυτική Ελλάδα και το Ιόνιο την Πέμπτη 27/12/2012 συνοδεία νοτιοδυτικών ανέμων . 

Αναλυτικότερα: 

Ο καιρός θα ξεκινήσει σχετικά μουντός με κάποιες νεφώσεις τοπικά πυκνές στα νησιά του Ιονίου την Ήπειρο, δυτική Στερεά μέχρι και την δυτική Πελοπόννησο. Σε αυτές τις περιοχές μέσα στην ημέρα θα έχουμε τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στο Ιόνιο. 

Κάποιες βροχές θα εισχωρήσουν μέχρι και την βορειοδυτική Θεσσαλία και την Κεντρική Στερεά αλλά και την κεντρική Πελοπόννησο και θα είναι παροδικού χαρακτήρα και μικρής διάρκειας. 

Στην βόρεια Ελλάδα ο καιρός θα είναι νεφελώδης κατά διαστήματα αλλά θα υπάρχουν και διαστήματα ηλιοφάνειας μέσα στην ημέρα. 

Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι σχετικά καλός, υγρός και ζεστός με έμφαση την ανατολική και νότια χώρα ωστόσο θα υπάρχουν και αραιές νεφώσεις πυκνές κατά διαστήματα. 

Πιθανότητα για βροχές υπάρχουν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου(από την Λέσβο μέχρι και την Σάμο) αλλά πιθανώς και στις Κυκλάδες. 

Όσον αφορά την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι σχετικά καλός με ηλιοφάνεια και νεφώσεις πρόσκαιρα πυκνές που θα δώσουν τοπικές βροχές κυρίως στην δυτική Κρήτη και πιθανώς και στα Δωδεκάνησα(Ρόδος).

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4-5 και τοπικά 6 μποφόρ στρεφόμενοι σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στην δυτική βορειοδυτική Ελλάδα. Στην υπόλοιπη ανατολική και χώρα η θερμοκρασία θα μείνει αμετάβλητη.

Επιμέλεια: Καραβίας Ιάσων (Jason) 

http://dionysos-weather.gr/

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...