Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Συγκλονίζει η Φιλιώ Πυργάκη: "Πολεμάω τον καρκίνο, αλλά δεν τον φοβάμαι"

Συγκλονίζει η Φιλιώ Πυργάκη: "Πολεμάω τον καρκίνο, αλλά δεν τον φοβάμαι"

Μάχη με τον καρκίνο δίνει η τραγουδίστρια Φιλιώ Πυργάκη, όπως αποκάλυψε στην εφημερίδα Espresso και τονίζει πως δεν το βάζει κάτω.

Σε μια άκρως αποκαλυπτική εξομολόγηση προχώρησε η Φιλιώ Πυργάκη στον Νίκο Νικόλιζα και την εφημερίδα Espresso.

«Πολεμάω με τον καρκίνο. Όχι, δεν την κρύβω την αρρώστια μου. Και θέλω να στείλω ένα μήνυμα μέσα από τη συνέντευξη αυτή σε όσους νοσούν από καρκίνο: Να μην το βάλουν κάτω, να παλέψουν και να έχουν αισιοδοξία. Για το μόνο που παρακάλεσα την Παναγία κι έκανα πολλά τάματα είναι να με αφήσει λίγα χρόνια ζωντανή να ευχαριστηθώ τα εγγονάκια μου, την κόρη μου και τον άντρα μου. Τίποτα άλλο δεν ζητάω από εκείνη».

Και πρόσθεσε: «Δεν τον φοβάμαι τον καρκίνο. Τον πολέμησα, τον πολεμάω και θα τον πολεμήσω. Και θέλω να στείλω και ένα μήνυμα σε όλους τους καρκινοπαθείς: Να μην το βάλει κανένας κάτω. Πρέπει να είμαστε δυνατοί και αισιόδοξοι, και να χαμογελάμε».

Πώς ένιωσε όμως όταν της ανακοίνωσαν ότι είναι άρρωστη; Κομπιάζει. «Όταν μου το πρωτοείπαν οι γιατροί, στεναχωρήθηκα, αγχώθηκα, δεν ήξερα τι θα συμβεί την επόμενη μέρα. Το πρωί έκανα τις χημειοθεραπείες και το βράδυ πήγαινα και τραγουδούσα. Τόσο πολύ ήθελα να τον νικήσω. Γύρω στις 4 τα ξημερώματα, δυστυχώς κατέρρεα».

Δείτε παλαιότερη συνέντευξη που είχε δώσει η Φιλιώ Πυργάκη στο "Καλημέρα Αρκαδία".

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...