Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ευρωεκλογές 2019 | Η διακαναλική συνέντευξη της Προέδρου του κόμματος "ΝΕΟ" Κατερίνας Παπακώστα (vd)

Ευρωεκλογές 2019 | Η διακαναλική συνέντευξη της Προέδρου του κόμματος "ΝΕΟ" Κατερίνας Παπακώστα (vd)

☑️Οι Ευρωεκλογές είναι μια υψηλού επιπέδου Πολιτική Πράξη που απαιτεί ολοκληρωμένο Εθνικό σχέδιο, που να διασφαλίζει πολλαπλούς τομείς της Ελληνικής Κοινωνίας.
☑️Τα Πολιτικά κόμματα τις Χώρας μας αποφεύγουν να συζητήσουν τι πραγματικά εκπροσωπούν οι Ευρωομάδες στις οποίους ανήκουν. Οι θέσεις μας εμπίπτουν στο «χώρο» της κεντροδεξιάς, της λεγόμενης Χριστιανοδημοκρατίας.
☑️Αυτό δεν σημαίνει ότι στηρίζουμε το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα υπό την Προεδρεία του Βέμπερ, με τις ανθελληνικές πράξεις και θέσεις του. Υπάρχουν εναλλακτικές επιλογές, στο χώρο του κοινωνικού φιλελευθερισμού, που σέβονται την πολιτική ίσων ευκαιριών όλων των κρατών-μελών της ένωσης.
☑️Το Ν.Ε.Ο έχει στο επίκεντρο του το Εθνικό Συμφέρον. Μεταναστευτικό, Κοινωνική Ατζέντα Εξωτερική-Αμυντική πολιτική, Αγροτική-Κτηνοτροφική πολιτική και Ισοκατανομή Πόρων, αποτελούν θέματα πρωτίστης σημασίας για τους Υποψήφιους Ευρωβουλευτές μας .
☑️Η πολιτική μας διαδρομή έχει σαν σημείο αναφοράς τον Κωνσταντίνο Καραμανλή και τις ιδρυτικές αρχές του ιστορικού κόμματος που είχε δημιουργήσει, ενός κόμματος που η σημερινή του ηγεσία δεν εκφράζει την λαϊκή του βάση .
Θέλουμε την Ελλάδα ρυθμιστή των εξελίξεων στην νέα Αρχιτεκτονική της Ευρώπης.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...