Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γκάλοπ της Marc για το «Πρώτο ΘΕΜΑ» | Με 7,5% μπροστά η Ν.Δ. στις ευρωεκλογές

Γκάλοπ της Marc για το «Πρώτο ΘΕΜΑ» | Με 7,5% μπροστά η Ν.Δ. στις ευρωεκλογές
Όλα τα στοιχεία από τις μετρήσεις της κοινής γνώμης συντείνουν στο συμπέρασμα ότι η ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις κάλπες της 16ης Μαΐου έχει προεξοφληθεί και το μόνο που απομένει να επιβεβαιωθεί είναι το εύρος της απόστασης που θα τον χωρίζει από τη Νέα Δημοκρατία, η πρωτιά της οποίας δεν αμφισβητείται, όπως προκύπτει και από την πρόσφατη δημοσκόπηση που διενήργησε για λογαριασμό του «ΘΕΜΑτος» η εταιρεία Marc.

Με αναγωγή επί των εγκύρων η διαφορά υπέρ της αξιωματικής αντιπολίτευσης φτάνει στις 7,5 μονάδες, καθώς η δύναμη της Ν.Δ.  υπολογίζεται στο 30,6% και του ΣΥΡΙΖΑ στο 23,1%.

 Με βάση τα στοιχεία αυτά, οι αναλυτές της Marc επεξεργάστηκαν τρία διαφορετικά σενάρια για τους πιθανούς τρόπους με τους οποίους μπορεί να κατανεμηθούν οι αναποφάσιστοι για να εξαχθεί συμπέρασμα σχετικά με το εύρος της διαφοράς ανάμεσα στα δύο μεγαλύτερα κόμματα και το ποσοστό που μπορεί να φτάσει κάθε κόμμα.

Διαβάστε αναλυτικά τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, την ανάλυση και όλα τα πιθανά σενάρια στο «Πρώτο ΘΕΜΑ» της Κυριακής που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

Διαβάστε το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» στο PC, το Laptop, το tablet ή το κινητό σας τηλέφωνο όπως είναι τυπωμένο στο χαρτί 

743_SOMA_first_page





Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...