Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η αλήθεια για τον "θησαυρό" ... ταξίδεψε στην όμορφη Θεσσαλονίκη! (ήχος)

Η αλήθεια για τον "θησαυρό" ... ταξίδεψε στην όμορφη Θεσσαλονίκη! (ήχος)

Στον γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό, Focus Fm 103,6, της όμορφης Θεσσαλονίκης και στον Θωμά Παπαθανασίου, μίλησε η Έλλη Αρτοπούλου, δίνοντας διευκρινίσεις, μέσα από το ρεπορτάζ του "Καλημέρα Αρκαδία", σχετικά με τον ... περιβόητο θησαυρό της Τρίπολης και τις εξελίξεις, γύρω από την υπόθεση αυτή.

Τα τελευταία 24ωρα λέγονται και ακούγονται πολλά, όπως ανέφερε η Έλλη Αρτοπούλου. "Ωφείλουμε όλοι εμείς που εκπροσωπούμε τα Μ.Μ.Ε. να προσφέρουμε γνωση για την αληθινή είδηση στον κόσμο που μάς παρακολουθεί. Ζούμε σε καιρό οικονομικής κρίσης και θα πρέπει να ήμαστε διπλά προσεκτικοί, διότι το κακό δεν αργεί να γίνει..." είπε, ενώ επίσης αναφέρθηκε στην ιστορία της Τρίπολης και της Πλατείας Άρεως, αλλά και στον ... Αστέρα Τρίπολης που όλοι γνωρίζουν στην Θεσσαλονίκη!

"Είχα την χαρά να φιλοξενηθώ στην ραδιοφωνική εκπομπή του Θωμά Παπαθανασίου στο Focus fm 103.6, στην όμορφη Θεσσαλονίκη! Ένας άψογος επαγγελματίας, στον χώρο της ενημέρωσης! Τον ευχαριστώ θερμά. Ο "Θησαυρός" πάντα προκαλεί... να το θυμάστε! Ο όποιος "Θησαυρός"! Μην ξεχνάτε όμως πως είναι σπάνιος! Γι' αυτό το λόγο, ό,τι δύσκολα ανακαλύπτουμε στην ζωή μας... πρέπει να το προστατεύουμε! Εύχομαι από καρδιάς να βρεθεί σύντομα και να λάμψει η πόλη μας!

Έλλη Αρτοπουλου"

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...