Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γορτυνία | Εγκαινιάστηκε το Πνευματικό Κέντρο στα Όχθια (εικόνες)

Γορτυνία | Εγκαινιάστηκε το Πνευματικό Κέντρο στα Όχθια (εικόνες)

Ένα σημαντικό έργο για την χωριό των Οχθίων Γορτυνίας, που αποτελούσε πάγιο αίτημα και όνειρο ετών των κατοίκων, έγινε πραγματικότητα με την κομβική συμβολή της Περιφέρειας Πελοποννήσου΄, τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας.

Πρόκειται για το Πνευματικό κέντρο στα Όχθια, το οποίο εγκαινιάστηκε την Παρασκευή 16 Αυγούστου σε μία λιτή εκδήλωση.

"Μία μέρα χαράς για εμένα, γιατί βοήθησα να γίνει το έργο, και όπως πολλές φορές έχω πει, "για μέρα πολιτική σημαίνει προσφορά".

Είναι σημαντικά τα μικρά έργα για τα χωριά της ευλογημένης Αρκαδίας μας, παρά τα όσα αντίθετα λέγονται από το νεοκλεγέντα Περιφερειάρχη. Τα μικρά έργα βοηθούν τις μικρές κοινωνίες και τους δίνουν ζωή και από τη θέση της μειοψηφίας θα αγωνιστώ για τα μικρά χωριά του τόπου μας και για να μην σταματήσουν τα έργα που έχουμε προγραμματίσει και έχουν εξασφαλισμένες πιστώσεις.

Αξίζουν συγχαρητήρια στον πρόεδρο του Συλλόγου Γιάννη Διονυσόπουλο και σε όλα τα μέλη του Συλλόγου γιατί πίστεψαν στην υλοποίηση του έργου και το πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις για αυτό.

Εύχομαι ο νέος χώρος να είναι χώρος χαράς και διασκέδασης για τους κατοίκους και τους επισκέπτες των Οχθίων." αναφέρει ο κ. Γιαννακούρας.

3 σχόλια

  • panagiotis
    panagiotis Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019 12:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρουσφέτι αγαπητέ/ή είναι όταν εξυπηρετείς έναν άνθρωπο και όχι όταν εξυπηρετείς ένα ολόκληρο χωριό που θέλει να έχει έναν χώρο συγκέντρωσης είτε σε χαρές είτε σε λύπες. Τα χωριά έχουν στηρίξει τις πόλεις και όποιος έχει εξουσία οφείλει να τα προσέχει και να προσφέρει ό,τι μπορεί.... Και μεγάλα έργα χρειάζονται αλλά και μικρά .. Τα μικρά κρατούν ζωντανή την ύπαιθρο και δεν την ερημώνουν τελείως.. Τα μεγάλα δίνουν τη δυνατότητα να έρθουν επενδύσεις και δουλειές.. Ο συνδυασμός των δύο θα φέρει ανάπτυξη στον τόπο μας... Η κακία λοιπόν δεν έχει θέση σε όλα αυτά... Ο καθένας βάζει το λιθαράκι του... Μακάρι όλοι να προσφέρουν...

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 18 Αυγούστου 2019 16:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Ευτυχώς που ήταν ο κ. Γιαννακούρας γιατί ο Νίκας με τον Λαμπρόπουλο αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας θα έβαζε σκουπίδια εκεί μέσα

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 18 Αυγούστου 2019 09:43 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΟΥ ΠΕΤΑΤΕ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ;;;; ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΓΙΔΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΟΛΟ ΡΟΥΣΦΕΤΑΚΙΑ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...