Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Λύτρας: "Ξεχάστηκε ο Δήμαρχος κ. Κούλης να συγκροτήσει την επιτροπή Διαβούλευσης στο Δήμο Γορτυνίας;"

Λύτρας: "Ξεχάστηκε ο Δήμαρχος κ. Κούλης να συγκροτήσει την επιτροπή Διαβούλευσης στο Δήμο Γορτυνίας;"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΓΟΡΤΥΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

«Ξεχάστηκε ο Δήμαρχος κος Κούλης να συγκροτήσει την επιτροπή Διαβούλευσης στο Δήμο Γορτυνίας; Να τιμήσουμε τις διαδικασίες ανοικτής δημοκρατίας στα χωριά μας ζητά ο Μιλτιάδης Δ. Λύτρας. Άμεση ανοικτή πρόσκληση για την συγκρότηση της Επιτροπής με όποιο πατριώτη επιθυμεί συμμετοχή»

Αγαπητοί Πατριώτες, Αγαπητές Πατριώτισσες,

Γορτύνιοι και Γορτύνιες Απανταχού της Γης, η Γορτυνία μας, μας έχει όλους ανάγκη. Η ταχύτατη ερημοποίηση και η πληθυσμιακή και οικονομική συρρίκνωσή της επιβάλει την συμμετοχή μας στα κοινά και στο δημόσιο διάλογο για την ανάπτυξή της.

Με βάση την κείμενη νομοθεσία: «..στους δήμους με πληθυσμό μεγαλύτερο από πέντε χιλιάδες (5.000) κατοίκους συγκροτείται, με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, η οποία λαμβάνεται εντός δύο (2) μηνών από την εγκατάσταση των δημοτικών αρχών, δημοτική επιτροπή διαβούλευσης ως όργανο με συμβουλευτικές αρμοδιότητες.......»

ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο κ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ και οι δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης

1)      Κύριε Δήμαρχε μήπως η Δημοτική μας παράταξη κάνει λάθος και ο σχετικός νόμος έχει τροποποιηθεί ή εσείς έχετε υποπέσει σε διοικητικό παράπτωμα ;

2)      Κύριοι επιθυμείτε στη Γορτυνία να πορευθείτε με τους ημέτερους  και τους αρεστούς σας που επελέγησαν (να στελεχώσουν τη ΔΗΚΕΓ) με μοναδικό προσόν τη συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο της παράταξής σας

3)      Κύριε Δήμαρχε μήπως τελικά σας ενδιαφέρει περισσότερο αν ο κ. Μιλτιάδης Λύτρας σας έχει μπλοκάρει στο facebook από το να ασκείται τα καθήκοντά σας;

4)      Μήπως τελικά το ενώνουμε τη Γορτυνία ήταν ένα σύνθημα πυροτέχνημα;

Σας θέτω προ των ευθυνών σας και σας ζητώ άμεσα να προβείτε στην στελέχωση της πολύ σημαντικής αυτής επιτροπής.  Eπίσης σας ζητώ δημόσια να συγκροτηθεί άμεσα επιτροπή αγώνα για τον δρόμο ΒΥΤΙΝΑ – ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ με συμμετοχή των επικεφαλής των 7 Δημοτικών Παρατάξεων του ΔΣ για άμεση συνάντηση με τον Περιφερειάρχη και τον Υπουργό Δημοσίων Έργων. Η Γορτυνία δεν έχει την πολυτέλεια καθυστερήσεων. Συρρικνώνεται καθημερινά. Είναι ιστορική ευθύνη όλων μας μέχρι το 2021 να έχουν ξεκινήσει τα έργα, και όχι μόνο οι φιέστες. Ας βάλουμε μπροστά όλα όσα μας ενώνουν και ας λειτουργήσουμε ενωμένοι και αγαπημένοι για το καλό του τόπου μας. Εμάς δεν μας ενδιαφέρουν προσωπικές διαδρομές.

Με αγάπη και σεβασμό

Δρ. Μιλτιάδης Δ. Λύτρας

Επικεφαλής Ελάσσονος Αντιπολίτευσης Δήμου Γορτυνίας

4 σχόλια

  • Χριστίνα Δασκαλοπούλου
    Χριστίνα Δασκαλοπούλου Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2019 21:42 Σύνδεσμος σχολίου

    O Μίλτος είναι το πιο συγκροτημένο πρόσωπο από όσους ασχολούνται με τη Γορτυνία. Στις περασμένες εκλογές απέδειξε πως τα επίθετα τύπου γραφικός τρελός και άλλα αξιζουν σε όσους τα ξεστομίζουν και δειχνουν τον τρόμο όσων φοβούνται που κάποιος μη κομματόσκυλο επιθυμεί να προσφέρει στη Γορτυνία. το 2023 θα συντρίψει την εθνική συμφεροντολόγων του Κούλη.

  • Ο επόμενος Δήμαρχος Γορτυνίας 2023
    Ο επόμενος Δήμαρχος Γορτυνίας 2023 Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2019 20:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Κούλης: απόφοιτος Λυκείου
    Λύτρας: Πτύχιο Μάστερ Διδακτορικό

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2019 11:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Όλα για τα likes στο FACEBOOK ή όταν οι Γορτύνιοι επιλέγουν γραφικούς να τους εκπροσωπήσουν...

  • καλημερα
    καλημερα Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2019 08:17 Σύνδεσμος σχολίου

    καλημερα, σωστοσ ο ΛΥΤΡΑΣ!!!!!!!!!!!!
    ΜΟΝΟ ΓΙΑ αρεστουσ ειναι ο δημαρχοσ!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...