Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αυτή είναι η Ομάδα Φίλων για την προσπάθειας ανοικοδόμησης του Σχολαρχείου στο Βελημάχι

Αυτή είναι η Ομάδα Φίλων για την προσπάθειας ανοικοδόμησης του Σχολαρχείου στο Βελημάχι
Ο κ. Θεόδωρος Κακούρης, με νέα ανάρτησή του, αναφέρει για το Σχολαρχείο στο Βλεημάχι της Γορτυνίας ... "Σχετικά με το θέμα του Σχολαρχειου η ομάδα φίλων του Σχολαρχειου ολοκληρώθηκε για την δράση και υλοποίηση της ανέγερσης του πολιτιστικου αυτού κοσμήματος του χωριού μας. Εχουμε την όρεξη και το πείσμα να προσφέρουμε με κάθε δυνατότητα τις υπηρεσίες μας. Βεβαια το σχολαρχειο ανήκει στο Δήμο...ομως επειδη ο Δήμος είναι απασχολημένος με πολλά καθήκοντα θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε την άδεια ανέγερσης. Αν καταφέρουμε να ενταχθεί σε κάποιο πρόγραμμα καλώς, διαφορετικά θα γίνουν προσπαθειες ώστε να ευαισθητοποιηθουν όλοι οι πατριώτες που όλοι μαζί θα καταφέρουμε να το παραδώσουμε στις επόμενες γενιές όπως το παραλάβαμε.
Θα θέλαμε συμπαραστατες σε αυτό το εγχείρημα πρώτα από ολους τον Δήμο μας, την περιφέρεια ακόμα και τη Βουλη των Ελλήνων. Καθε βοήθεια είναι δεκτή χωρις πολιτικές εξαιρέσεις. Εξάλλου σε αυτό το ζήτημα είμαστε όλοι μαζι. Ειμαστε αποφασισμένοι πως πρέπει να δράσουμε.
Τα ονόματα της επιτροπής που έχει συσταθει:
Αγγελοπουλος Θεόδωρος (Λακος)
Κανελλοπουλος Γεώργιος
Χριστόπουλος Νικόλαος
Καραλης Αναστάσιος
Σοφιανοπουλος Κωνσταντινος
Κακουρης Θεόδωρος.
Σύμμαχοι μας είναι ο τοπικός πρόεδρος Χριστόπουλος Θεόδωρος και βέβαια και οι τοπικοί σύλλογοι μας με τους προέδρους του κυρίους Κωνσταντινο Θωμα και Αγγελοπουλο Ιωαννη.
Ενημερωση: η ομάδα του κ. Κοσμοπουλου προσφέρεται να μας κανει τη μελέτη όπως και ο τοπογραφος που εχουμε προαναφέρει.
Είναι πολλοί οι φιλότιμοι πατριώτες που υπάρχουν αναμεσα μας και τους ευχαριστούμε θερμά. Τα παραπάνω θα δημοσιευτούν και στις τοπικές εφημερίδες."

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...