Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Καπλάνης στη ΔΡΤ 91.5: “Θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος – Η Γορτυνία σβήνει και εγώ έχω την εμπειρία να το ανατρέψω αυτό” (vd)

Καπλάνης στη ΔΡΤ 91.5: “Θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος – Η Γορτυνία σβήνει και εγώ έχω την εμπειρία να το ανατρέψω αυτό” (vd)

Ο Γιώργος Καπλάνης μιλώντας στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και την εκπομπή “Επί της ουσίας” με τους δημοσιογράφους Μηνά Αρτόπουλο και Δημήτρη Μανιατάκο ανακοίνωσε, πως θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος  στον Δήμο Γορτυνίας.

“Δεν έλειψα ποτέ από το χωριό. Εκεί μεγάλωσα εκεί είναι οι μνήμες και οι ρίζες μου. Εκεί είναι ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου”, ανέφερε αρχικά, ενώ πρόσθεσε: “Όλοι ξέρουμε πως η σημερινή Δημοτική Αρχή της Γορτυνίας, έχει ολοκληρώσει το έργο της. Η Γορτυνία σβήνει. Εγώ εχω την εμπειρία, την γνώση και την διάθεση να το ανατρέψω αυτό”.

Στην συνέχεια ανακοινώνοντας την υποψηφιότητα του, τόνισε, πως θέλει να ηγηθεί μιας παράταξης που θα βάλει το λιθαράκι, για να πάει παραπέρα η Γορτυνία

“Δεν βοηθάει αυτός ο νόμος για να συνταχτούν ψηφοδέλτια”, δήλωσε στην συνέχεια, ενώ πρόσθεσε: “Αν δεν διεκδικήσουμε πράγματα στην Γορτυνία, θα ζούμε σε μαρασμό”.

Ακόμα αναφέρθηκε στον Λάδωνα, λέγοντας πως τόσα χρόνια “ακούνε τα ίδια και τα ίδια”

Δείτε το πρώτο μέρος της συνέντευξης:

Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης ανέφερε: “Είναι ισχυρά τα λόμπι των Γορτύνιων και των Αρκάδων”, ενώ συμπλήρωσε: “Δεν υπάρχει κανένα σχέδιο για τον τόπο μας, ούτε για τα πιο απλά πράγματα”.

Παράλληλα δήλωσε: “Υπάρχουν πολλά χρηματοδοτικά εργαλεία, από τα οποία μπορούμε να αντλήσουμε χρήματα, αρκεί να έχουμε σχέδιο”, ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα των ανεμογεννητριών στο Μαίναλο.]

Τέλος μιλώντας για τις επόμενες εκλογές, ανέφερε μεταξύ άλλων: “Ήδη έχω τηλεφωνήσει σε υποψήφιους, που θέλουν να ασχοληθούν. Έχω πάρει πρωτοβουλία να μιλήσω και με τους άλλους που διεκδικούν. Δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο ακόμα”,  ενώ πρόσθεσε: “Στην Ελλάδα κάθε τετραετία αλλάζουμε το εκλογικό μας σύστημα. Πόσο πίσω είμαστε; Είναι στρεβλό το σύστημα”.

Δείτε το δεύτερο μέρος της συνέντευξης:

Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης

1 σχόλιο

  • δεν γίνεται ΚΑπλάμνη μου να γίνεις Δ¨ημαρχος αφού δε θές.
    δεν γίνεται ΚΑπλάμνη μου να γίνεις Δ¨ημαρχος αφού δε θές. Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2022 16:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι συριζαίοι θέλουν καπλάνη. Ο καπλάνης θέλει να γίνει βουλευτής βαριέται το Δήμο. Το μόνο βέβαιο είναι πως θα φανε τα μουστάκια τους με τον Μεγα αφού έχουν ίδια δεξαμενή ψήφων. Σκέψου να ΄χασουν από το Λύτρα και να πάνε β΄Γύρο Κόύλης και Λύτρας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...