Ανακοινώνει υποψηφιότητα για τον Δήμο Γορτυνίας ο Παναγιώτης Μέγας;
Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι προσεχείς δημοτικές εκλογές στη Γορτυνία.
Οι κάλπες θα ανοίξουν τον Οκτώβριο του 2023, όμως ήδη υπάρχουν πρόσωπα τα οποία δραστηριοποιούνται έντονα στα δημοτικά πράγματα της περιοχής.
Πληροφορίες του «Καλημέρα Αρκαδία» αναφέρουν ότι μέσα στις προσεχείς ημέρες είναι πολύ πιθανό να ανοίξει τα χαρτιά του ο Καθηγητής Ορθοπεδικής του Πανεπιστημίου Πατρών, Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας, κ. Παναγιώτης Μέγας.
Ο κ. Μέγας κινείται για τις δημοτικές εκλογές και δεν αποκλείεται τις πρώτες ημέρες του νέου έτους να ανακοινώσει επισήμως την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Γορτυνίας.
Σχετικά Άρθρα
- Λαγκάδια | Νέα κατολίσθηση στην εθνική οδό "Τρίπολης - Πύργου" (εικόνες - βίντεο)
- Άμεση κινητοποίηση και προσωρινή αποκατάσταση του δρόμου στη Χώρα Γορτυνίας - Ευχαριστήριο από Μπάλο σε Αντιπεριφερειάρχη και Δήμαρχο
- Τα ερωτήματα Αγγελάκου προς τη δημοτική αρχή για τη διαδικασία συντήρησης του Ανδριάντα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη (vd)
- Γορτυνία | Αποκλείστηκε ο δρόμος από Στεμνίτσα προς Μονή Προδρόμου - Πρόσβαση στο μοναστήρι από το Ελληνικό
- Κλειστός ο δρόμος "Δημητσάνα - Στεμνίτσα" μετά από κατολίσθηση και καθίζηση
2 σχόλια
-
Ερωτημα: Ο κ. ΜΕΓΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΓΟΡΤΥΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ??
-
ΚΟΥΛΗΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ






