Στη Βυτίνα ο πρώην Υπουργός Παρασκευάς Αυγερινός!

Ένα από τα ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ και πρώην Υπουργός, ο Παρασκευάς Αυγερινός, με καταγωγή από την Αλωνίσταινα επισκέφθηκε αυτές τις γιορτινές ημέρες τη Βυτίνα.
Εκεί είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ από τη Μεσσηνία, Νάντια Γιαννακοπούλου. Η ίδια σημειώνει ... "Η καλύτερη έκπληξη στην Βυτίνα και λίγο πριν επιστρέψουμε στην Αθήνα ήταν η συνάντηση μου με τον Παρασκευα Αυγερινό, ένα απο τα πιο σημαντικά ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ που άφησε το αποτύπωμα του στη δημιουργία του ΕΣΥ και σε κορυφαίες μεταρρυθμίσεις αλλά κυρίως έναν υπέροχο άνθρωπο, έναν ευπατρίδη της πολιτικής, που ξεχώρισε με το ήθος του και την διακριτή του άποψη πάντα.
Έναν άνθρωπο που με τιμά απο την πρώτη στιγμή που μπήκα στην πολιτική με την φιλία του, τις συμβουλές του, τη στήριξη του. Τον τιμώ και τον σέβομαι απεριόριστα."
Σχετικά Άρθρα
- Ένας χρόνος λειτουργίας UniStart Hubs – Έμπρακτη υποστήριξη σε περισσότερες από 100 επιχειρήσεις!
- Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης | Επόμενη συνεδρίαση στις 23 Σεπτεμβρίου 2025
- Ρομά μόλις 7 ετών ... αρχηγός συμμορίας στην Πάτρα (vd)
- Η ΠΑΕ Αστέρας για την απώλεια του Τάκη Μπράβου
- Αστέρας AKTOR | Επιστρέφει ο Alagbe, εκτός ο Gioacchini για Βόλο
3 σχόλια
-
Παρασκευά, θέλω να πιστεύω ότι ήταν..... αναπόφευκτο.
-
ΑΧ ΒΡΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΤΗΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ - ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΛΟΒΕΡΔΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ -ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ? ΑΧ ΒΡΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΚΡΙΜΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ
-
Ναι, δίκιο έχεις, όλοι εσείς του ΘΑΣΟΚ αφήσατε το αποτύπωμά σας στο χρέος της χώρας. Δικό σας δημιούργημα είναι η χρεοκοπία της Ελλάδας, έσκασε στα χέρια του Καραμανλή και απογειώθηκε στη διακυβέρνηση του "λεφτά υπάρχουν" ΓΑΠ, του ανισόρροπου ποδηλάτη και κωπηλάτη