Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γορτυνία | Οριστικός ανάδοχος για το έργο ολοκλήρωσης του δρόμου Μουριά προς Κυράς Γεφύρα

Γορτυνία | Οριστικός ανάδοχος για το έργο ολοκλήρωσης του δρόμου Μουριά προς Κυράς Γεφύρα

Η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας ενέκρινε το πρακτικό δημοπρασίας και η ανάδειξη οριστικού μειοδότη για το έργο: «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΔΡΟΜΟΥ ΜΟΥΡΙΑ ΠΡΟΣ ΚΥΡΑΣ ΓΕΦΥΡΙ» προϋπολογισμού 250.000 €.


Με την μελέτη προβλέπεται να βελτιωθεί ο δρόμος από Δ.Δ. Πουρναριάς προς Γεφύρι Κυράς-Μυγδαλιά, με Χωματουργικές εργασίες, Τεχνικά, Οδοστρωσία και Σήμανση .
Πιο συγκεκριμένα με χ.θ. 0+00 το τέλος της Ασφάλτου από Τ.Δ. Πουρναριάς προς Γεφύρι Κυράς και για μήκος περίπου 1.400 μ. θα γίνουν οι εξής εργασίες:
Α) Θα εκτελεστούν Χωματουργικές εργασίες προκειμένου να εξασφαλιστεί ενιαίο πλάτος οδοστρώματος 6 μ. περίπου και να βελτιωθεί η μηκοτομή της οδού.
Β) Θα κατασκευαστούν επιχώματα, σε σημεία όπου θα υποδειχθούν από τη Δ/σα Υπηρεσία, προκειμένου να εξομαλυνθεί η κατά μήκος κλίση του δρόμου.
Γ) Θα γίνει επένδυση τάφρων σε σημεία όπου ο δρόμος παρουσιάζει έντονη κλίση
Δ) Σε όλο το μήκος της οδού θα γίνουν εργασίες Οδοστρωσίας με Υπόβαση μεταβλητού πάχους και Βάση πάχους 0,10 μ. , και τέλος Σήμανσης με τοποθέτηση Χαλύβδινων στηθαίων ασφαλείας σε σημεία όπου θα υποδειχθούν από τη Διευθύνουσα Υπηρεσία.
Ε) Σε τμήμα του δρόμου από Κυράς Γεφύρι προς Μυγδαλιά, μήκους περίπου 200μ. θα γίνουν επίσης εργασίες Οδοστρωσίας με Υπόβαση μεταβλητού πάχους και Βάση πάχους 0,10 μ.
Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου, ορίζεται σε ΕΚΑΤΟΝ ΠΕΝΗΝΤΑ (150) ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...