Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η ετήσια κοπή πίτας του Συλλόγου των Απανταχού Παλαμαραίων Γορτυνίας

Η ετήσια κοπή πίτας του Συλλόγου των Απανταχού Παλαμαραίων Γορτυνίας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024 στις 12 το μεσημέρι η ετήσια κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εξωραϊστικού Συλλόγου μας για το νέο έτος 2024 στο " ΕΝΖΖΟ COOK BAR " στην Πλατεία Ευαγγελιστρίας στο Ίλιον Αττικής. Παρευρέθηκαν γύρω στους 70 συμπατριώτες και συμπατριώτισσες οι οποίοι/ες έσπευσαν να δώσουν το δυναμικό τους " παρών " τιμώντας το χωριό μας. Στην έναρξή της εκδήλωσής μας χαιρετισμό " δια ζώσης " απηύθυνε με την ολιγόλεπτη παρουσία του ο Βουλευτής Αρκαδίας κύριος Κωνσταντίνος Βλάσης τον οποίο ο Σύλλογός μας ευχαριστεί θερμά. Φέτος είχαμε την τιμή να παρευρεθεί στην εκδήλωσή μας ο αξιότιμος Δήμαρχος Γορτυνίας κύριος Στάθης Κούλης, ο οποίος συμμετείχε τιμητικά στην κοπή της πίτας.

Ο κύριος Δήμαρχος στη σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε στον αδιάκοπο αγώνα της Δημοτικής Αρχής και σύσσωμου του Δημοτικού Συμβουλίου για την ανάπτυξη και ευημερία των μικρών μας χωριών. Για την τοπική μας κοινότητα που περιλαμβάνει το χωριό μας το Παλαμάρι και το γειτονικό Ψάρι, αναφέρθηκε στα προσεχή έργα ανάπλασης δημοσίων και κοινοτικών οδών την προσεχή άνοιξη και στα δύο χωριά με κατασκευές πεζοδρομίων σε κεντρικά σημεία τους. Για μια ακόμη φορά θερμότατα ευχαριστούμε τον κύριο Δήμαρχο για την τιμή της επίσκεψής του και την προσπάθειά του για το καλό των χωριών μας. Το τυχερό φλουρί κέρδισε ο γαμπρός του χωριού μας κύριος Παναγιώτης Δουγιέκος, ο οποίος έλαβε ως δώρο μια καλαίσθητη εικόνα της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Ο Σύλλογός μας συγχαίρει τον Παναγιώτη και του εύχεται υγεία και κάθε ευλογία στην οικογένειά του. Οι συνδαιτυμόνες αποχαιρετήθηκαν με την ευχή και προσδοκία να δώσουν συλλογικά το " παρών " την επερχόμενη άνοιξη και καλοκαίρι στο Παλαμάρι δίνοντάς του ζωή με την παρουσία του και συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις του Συλλόγου μας. Ευχόμαστε καλή και ευλογημένη χρονιά σε όλους και όλες μας με υγεία και να συνδράμουμε πάντα και όπως μπορούμε το μικρό χωριό μας. Μας χρειάζεται όλους.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΛΑΜΑΡΑΙΩΝ " Η ΚΟΙΜΗΣΙΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ "

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024 14:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιατί το κοροιδεύετε τον δήμαρχο???? Αφού δεν τον ψηφίσατε!!! Το Παλαμάρι όπως και το Ψάρι έδοσε το τοπικό στον Μέγα. Τί το παραμυθιάζεται και κάνει σαν λουκουμόπαιδο?????

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...