Απόκριες με χορούς και γλέντι στο Βαλτεσινίκο! (εικόνες)
Η πρώτη μέρα του εορταστικού τριημέρου, κύλησε ΄μάλλον καλύτερα από ότι φανταζόμαστε! Από τις 6 το απόγευμα και παρά τις σποραδικές ψιχάλες, μαζευτήκαμε στην πλατεία και διασκεδάσαμε μέχρι τις 10 το βράδυ.
Ντόπιοι, περαστικοί και φιλοξενούμενοι, μια παρέα όλοι μαζί, χορέψαμε, ήπιαμε το εξαίρετο τσουκαλόκαφτο που ετοίμασε ο Πάνος της Ταβέρνας Βασιλικός και το συνοδέυσαμε με μακαρνάδα που ετοίμασαν εκεί δίπλα μας ο Πρόεδρος, η Φωτεινή και ο Πέτρος βοηθούμενοι και από αρκετούς ακόμα.
Τα παιδιά ξεκίνησαν με χορούς από όλη την Ελλάδα και το γλέντι κορυφώθηκε με τη συμμετοχή όλων των παρευρισκομένων.
Εμείς το μόνο που μπορούμε να προσθέσουμε, είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσες και όσους βοήθησαν να στηθεί αυτό το υπαίθριο αποκριάτικο πάρτυ!
Η δεύτερη μέρα, σε πείσμα του καιρού, θα συνεχιστεί με αφιέρωση στους μικρούς μας φίλους γύρω στις 5 το απόγευμα.
Περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο θα αναρτήσουμε τις επόμενες μέρες.
Και του χρόνου ακόμα περισσότερες και πιό δυνατές εκπλήξεις!
Σχετικά Άρθρα
- Χρυσό μετάλλιο για τη Μελίνα Εξάρχου του Ποδηλατικού Ομίλου Τρίπολης!
- Σαμαράς: "Ο Μητσοτάκης έχει μετατρέψει τη ΝΔ σε υβρίδιο Σημιτικού ΠΑΣΟΚ με μπλε χρώμα"!
- Τοπικό ποδόσφαιρο Αρκαδίας | "5 στα 5" Πανθυρεατικός - Νίκες για ΑΟ Νέων και Νικηταρά στα ματς του Σαββάτου (8.11.2025)
- Η Παναρκαδική Ομοσπονδία Αμερικής αποχαιρετά τον Δημοσθένη Σωτηρόπουλο
- Με τρεις σημαντικές απουσίες ο Αστέρας στο "Κλεάνθης Βικελίδης"





