Απόκριες με χορούς και γλέντι στο Βαλτεσινίκο! (εικόνες)
Η πρώτη μέρα του εορταστικού τριημέρου, κύλησε ΄μάλλον καλύτερα από ότι φανταζόμαστε! Από τις 6 το απόγευμα και παρά τις σποραδικές ψιχάλες, μαζευτήκαμε στην πλατεία και διασκεδάσαμε μέχρι τις 10 το βράδυ.
Ντόπιοι, περαστικοί και φιλοξενούμενοι, μια παρέα όλοι μαζί, χορέψαμε, ήπιαμε το εξαίρετο τσουκαλόκαφτο που ετοίμασε ο Πάνος της Ταβέρνας Βασιλικός και το συνοδέυσαμε με μακαρνάδα που ετοίμασαν εκεί δίπλα μας ο Πρόεδρος, η Φωτεινή και ο Πέτρος βοηθούμενοι και από αρκετούς ακόμα.
Τα παιδιά ξεκίνησαν με χορούς από όλη την Ελλάδα και το γλέντι κορυφώθηκε με τη συμμετοχή όλων των παρευρισκομένων.
Εμείς το μόνο που μπορούμε να προσθέσουμε, είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσες και όσους βοήθησαν να στηθεί αυτό το υπαίθριο αποκριάτικο πάρτυ!
Η δεύτερη μέρα, σε πείσμα του καιρού, θα συνεχιστεί με αφιέρωση στους μικρούς μας φίλους γύρω στις 5 το απόγευμα.
Περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο θα αναρτήσουμε τις επόμενες μέρες.
Και του χρόνου ακόμα περισσότερες και πιό δυνατές εκπλήξεις!
Σχετικά Άρθρα
- «Ελεύθεροι και Ωραίοι»: Μουσικό αφιέρωμα στους Μάνο Ελευθερίου και Σταύρο Κουγιουμτζή στην Τρίπολη
- Ο Φίληβος Γκάτζιος στην Ασέα
- Έναρξη εγγραφών για τη δωρεάν φιλοξενία παιδιών στις δομές των «Βρεφονηπιακών Σταθμών » και «ΚΔΑΠ» του Δήμου Μεγαλόπολης
- Σχολικές καθαρίστριες | Έξι προσλήψεις στον δήμο Μεγαλόπολης
- Ο Πέλοπας Κιάτου συνεχίζει με προπονητή τον Δημήτρη Λαλουδάκη από τον Τυρό






