Menu
RSS
Σάββατο, 27/07/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κούλης για την αγροτική οδοποιία: "Αχανές το δίκτυο της Γορτυνίας, δεν έχουμε προσωπικό - Πήγα σε δρόμους των Τροπαίων και ντρέπομαι που είμαι Δήμαρχος"

Κούλης για την αγροτική οδοποιία: "Αχανές το δίκτυο της Γορτυνίας, δεν έχουμε προσωπικό - Πήγα σε δρόμους των Τροπαίων και ντρέπομαι που είμαι Δήμαρχος"

Ενημέρωση για την πορεία του επείγοντος θέματος καθαρισμών και βελτίωσης της βατότητας της αγροτικής οδοποιίας του Δήμου ζήτησε ο κος Παναγιώτης Παρασκευόπουλος, Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Γορτυνίας, στην ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας του συμβουλίου.

Ο Δήμαρχος κ. Κούλης είπε ότι το εύρος του οδικού δικτύου είναι αχανές. «Έχουμε κάποιον εξοπλισμό, αλλά είμαστε χωρίς προσωπικό. Αντιμετωπίζουμε αυτά τα προβλήματα με ιδιώτες εργολάβους ανά δημοτική ενότητα. Κάθε μέρα προκύπτουν προβλήματα. Δεν είναι εύκολο να κόβονται κλαδιά σε δρόμους που χρησιμοποιούνται κατά περιόδους.

Πήγα σε τρεις δρόμους της ενότητας Τροπαίων και ντρέπομαι που είμαι Δήμαρχος. Αλλά για να τους φέρουμε σε λογαριασμό δεν ξέρω αν φτάνουν 30.000-40.000 ευρώ.

Γίνεται όμως μια φιλότιμη προσπάθεια με τα μέσα που έχουμε».

Οι συντηρήσεις των αγροτικών δρόμων είναι σε καλό επίπεδο, αλλά τα προβλήματα δεν τελειώνουν σημείωσε ο Αντιδήμαρχος κ. Αποστολόπουλος.

Ο κ. Στρίκος είπε ότι «έχουμε πάρει ένα μηχάνημα 300.000 ευρώ για αυτά τα θέματα. Που είναι αυτό το μηχάνημα; Να γίνει αποτύπωση αγροτικών δρόμων από τις υπηρεσίες μας.»

Ο κ. Καζάς είπε ότι το μηχάνημα αυτό ρίχνει και αλάτι στα χιόνια, αλλά αυτό δεν επισημάθηκε από τον κ. Στρίκο και συμπλήρωσε ότι ο δήμος έχει στείλει έγγραφα ενημέρωσης προς ιδιοκτήτες οικοπέδων για να τα καθαρίσουν.

Ο Δήμαρχος είπε ότι είναι καταγεγραμμένο το αγροτικό οδικό δίκτυο. «Για να κλείσουν όλες τις γούβες πρέπει να ενώσουμε τον Τιτάνα με τον Ηρακλή, τις δύο τσιμεντοβιομηχανίες. Είναι αχανές το δίκτυο»!

6 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 17 Μαϊος 2024 14:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Φάτε κουλη τώρα για 5 χρόννια και βγαλτε τον σκασμό
    Ο καθηγητής με της περγαμηνες και επικεφαλής της απεναντι πλευρά τι έχει να πει;;;;;;;;βοηθησανε οι περγαμηνες καθολου στις εκλογες;;;;;;;;;;; μηπως τα εχει βρει με τοκ κουλη και σας δουλευουν ολους;;;;;;;;;;;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 17 Μαϊος 2024 13:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Άλλα έλεγες δήμαρχε όταν ήσουν στην αντιπολίτευση. Προφανώς το οδικό δίκτυο μεγάλωσε επί της θητείας σου. Χαχα! Και εν πάσει περιπτώσει εσύ "φαγώθηκες" να γίνεις δήμαρχος κατηγορώντας τους προηγούμενους. Τώρα τα βρήκες δύσκολα;

  • ανυποψιαστος
    ανυποψιαστος Παρασκευή, 17 Μαϊος 2024 12:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε συμπατριώτη "κανε την αρχή", δεν διαφωνούμε πως υπάρχουν λαμόγια εργολάβοι, υποψιάζομαι ποιος μπορεί να ήταν ο ένας εκ των δυο που αναφέρεις.
    Από την άλλη η 1 βαρέλα χωρίς εργάτη κοστίζει πχ 500€... γιατί να τα κάνει "δωρεά" ο Χ εργολάβος ή ο Χ πολίτης? Αν λάβουμε υπόψη πως μπορεί να βρεις και τον μπελά σου αν κάνεις εργασία σε δημόσιο χώρο.

    πχ θέλουμε να βάλουμε πλάκες στο πεζοδρόμιο μπροστα΄από την πολυκατοικία μας (Τριπολη) και απο τον Δήμο μας είπαν πως απαγορεύεται και πως θα το φτιάξει ο Δήμος.

  • Γιωτα
    Γιωτα Παρασκευή, 17 Μαϊος 2024 10:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιατί πού υπάρχει προσωπικό;; Στην υγεία...στην παιδεία ...;; Πού; Τα έχουνε διαλύσει όλα. Οι εκάστοτε κυβερνήσεις και ειδικά η τελευταία.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 17 Μαϊος 2024 07:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Βρωμιά μέχρι το κόκκαλο.

  • κάνε την αρχή
    κάνε την αρχή Πέμπτη, 16 Μαϊος 2024 22:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν καταφέρεις να κόψεις τον γόρδιο δεσμό με τους εργολάβους, θα αφήσεις μεγάλο όνομα σαν δήμαρχος.
    Ειχε τύχει ο αδελφός μου να είναι εμπρός σε κουβέντα 2 εργολάβων και 2 ντόπιων που τους έλεγαν οι ντόπιοι ότι από τον χάλια δρόμο περνάνε και οι ίδιοι οι εργολάβοι και πως μπορούσαν να ρίξουν 2 χαρμάνια και να κλείσουν οι λακούβες.

    Οι εργολάβοι με μια φωνή απάντησαν
    άστο το δρόμο να γίνει χάλια για να βγει μεροκάματο από ανάθεση του Δήμου.

    Ξέχναγαν οι εργολάβοι ότι το δρόμο τον σακάτευαν όλο και πιο πολύ οι ίδιοι με τις μπουλντόζες τις τσάπες και τα τεράστια φορτηγά τους.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...