Ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Γορτυνίας Δημήτρης Καζάς στη συνεδρίαση του (ΣΟΠΠ) της Περιφέρειας Πελοποννήσου
Ο συντονισμός και η ετοιμότητα όλων των εμπλεκόμενων φορέων ενόψει της Αντιπυρικής Περιόδου 2025 ήταν το αντικείμενο της συνεδρίασης του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας, που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 30 Απριλίου, παρουσία του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού, στην έδρα της Περιφέρειας στην Τρίπολη και στην οποία συμμετείχε εκπροσωπώντας τον Δήμο Γορτυνίας ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Δημήτρης Καζάς.
Ο Αντιδήμαρχος κος Καζάς παρουσίασε το σχεδιασμό του Δήμου και αναφέρθηκε στην ανάγκη ενίσχυσης των εθελοντικών ομάδων από την Περιφέρεια και την διαλειτουργικότητα των υπηρεσιών σε όλα τα επίπεδα.
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε από όλους τους συμμετέχοντες στην ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα πρόληψης και αυτοπροστασίας καθώς και στις ενέργειες καθαρισμού οικοπέδων και αγροτεμαχίων, τόσο εντός κατοικημένων περιοχών όσο και σε ζώνες που γειτνιάζουν με δάση.
Γενική διαπίστωση όλων ήταν ότι η προετοιμασία είναι αποτέλεσμα διαρκούς συνεργασίας, σχεδιασμού και ευθύνης και ότι η Πολιτική Προστασία ως συλλογική υπόθεση απαιτεί συνέργεια όλων των εμπλεκομένων.
Εκ του Δήμου Γορτυνίας
Tags:
Δημήτρης Καζάς, Δήμος Γορτυνίας, Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Πελοποννήσου,Σχετικά Άρθρα
- Ένωσαν δυνάμεις τα αγροτικά μπλόκα της Πελοποννήσου - Δεν πάνε στο ραντεβού με τον Πρωθυπουργό - Συνελεύσεις για το αν κλείσουν ξανά οι δρόμοι!
- Υποστράτηγος του Πυροσβεστικού Σώματος ο Κωνσταντίνος Γόντικας
- Ο Δήμαρχος Γορτυνίας Ευστάθιος Κούλης δίπλα στους Γορτύνιους της Αθήνας (εικόνες)
- Τατούλης: «Έγκλημα εναντίον των ελαιοπαραγωγών ο διπλασιασμός των εξαγωγών ελαιολάδου χωρίς δασμούς από την Τυνησία στις Χώρες της Ε.Ε.»
- «Όχι σε λιγνιτωρυχείο» από Δημοτική Κοινότητα Κυπαρισσίας, βουλευτές, φορείς και κατοίκους






