Ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Γορτυνίας Δημήτρης Καζάς στη συνεδρίαση του (ΣΟΠΠ) της Περιφέρειας Πελοποννήσου
Ο συντονισμός και η ετοιμότητα όλων των εμπλεκόμενων φορέων ενόψει της Αντιπυρικής Περιόδου 2025 ήταν το αντικείμενο της συνεδρίασης του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας, που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 30 Απριλίου, παρουσία του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού, στην έδρα της Περιφέρειας στην Τρίπολη και στην οποία συμμετείχε εκπροσωπώντας τον Δήμο Γορτυνίας ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Δημήτρης Καζάς.
Ο Αντιδήμαρχος κος Καζάς παρουσίασε το σχεδιασμό του Δήμου και αναφέρθηκε στην ανάγκη ενίσχυσης των εθελοντικών ομάδων από την Περιφέρεια και την διαλειτουργικότητα των υπηρεσιών σε όλα τα επίπεδα.
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε από όλους τους συμμετέχοντες στην ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα πρόληψης και αυτοπροστασίας καθώς και στις ενέργειες καθαρισμού οικοπέδων και αγροτεμαχίων, τόσο εντός κατοικημένων περιοχών όσο και σε ζώνες που γειτνιάζουν με δάση.
Γενική διαπίστωση όλων ήταν ότι η προετοιμασία είναι αποτέλεσμα διαρκούς συνεργασίας, σχεδιασμού και ευθύνης και ότι η Πολιτική Προστασία ως συλλογική υπόθεση απαιτεί συνέργεια όλων των εμπλεκομένων.
Εκ του Δήμου Γορτυνίας
Tags:
Δημήτρης Καζάς, Δήμος Γορτυνίας, Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Πελοποννήσου,Σχετικά Άρθρα
- Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις ανεμογεννήτριες στη Ζάβιτσα!
- Το Πάρκο του Τεγεατικού Συνδέσμου γέμισε ζωή για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος (εικόνες - βίντεο)
- Έχετε δει από ψηλά την παραλία "Θιόπαυστο" (ή "Θιόπαυτο") στην Κυνουρία; (vd)
- Ελληνικό καλοκαίρι στα Πούλιθρα Αρκαδίας (εικόνες)
- Καλαμάτα | Προφυλακίστηκε ο 41χρονος για τη δολοφονία της Βασιλικής – «Θόλωσα» είπε στην απολογία του






