Στον δήμο Γορτυνίας παραχωρήθηκε το κτίριο του πρώην Ειρηνοδικείου Δημητσάνας – Αναμένεται χρηματοδοτικό πρόγραμμα για να αξιοποιηθεί!
Σε αποδοχή Απόφασης παραχώρησης χρήσης του κτιρίου όπου στεγαζόταν το πρώην Ειρηνοδικείο «Ψωφίδος», για τη στέγαση των αποκεντρωμένων υπηρεσιών του Δήμου Γορτυνίας αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο.
Ο δήμαρχος κ. Στάθης Κούλης είπε ότι υπήρξε αίτημα προς την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης για την παραχώρηση του κτιρίου, δίπλα στο δημαρχείο Γορτυνίας, για να αξιοποιηθεί.
Στόχος είναι να αξιοποιηθεί για δημοτικές υπηρεσίες ώστε να μην είναι διάσπαρτες.
Ο δήμαρχος είπε ότι το κτίριο αν έμενε έτσι, θα κατέρρεε και θα αποτελούσε εστία μόλυνσης για την Δημητσάνα. Επίσης, τόνισε ότι πρέπει να δοθούν οι ανάλογες πιστώσεις στο δήμο για να αξιοποιηθεί άμεσα το κτίριο.
Έκανε ειδική μνεία στον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Φλωρίδη, την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου και την κυρία Γιαβή.
Υπέρ της αξιοποίησης του κτιρίου τάχθηκε ο Παναγιώτης Μέγας.
Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr
Σχετικά Άρθρα
- Δυναμική Παρουσία του Αθλητικού Συλλόγου Λεωνιδίου στους Διασυλλογικούς Αγώνες Κ14! (εικόνες)
- Εικόνες με τον έφιππο ανδριάντα του Κολοκοτρώνη τοποθετήθηκαν στην πλατεία Άρεως
- Φάλανθος Trail τον Μάιο στην Αλωνίσταινα!
- 30 Απριλίου | Σχολικοί Αγώνες στο ΔΑΚ Τρίπολης
- Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή κοινού ο 2ος Αγώνας Δρόμου Υγείας & Αλληλεγγύης στον Άγιο Ανδρέα Κυνουρίας (εικόνες)






