Μεγάλη δωρεά Ιδρύματος Μαρτίνου στο Βυζίκι Με πρωτοβουλία του Γιάννη Θεοδωρακόπουλου
Όπως είχε δεσμευτεί το ΔΣ κατά τη διάρκεια του περσινού 45ου Φεστιβάλ Άκοβας, η Ένωση Βυζικιωτών εξασφάλισε την πλήρη ανακατασκευή του προαυλίου και του γηπέδου μπάσκετ του Δημοτικού Σχολείου Βυζικίου, με δωρητή τον Στεμνιτσιώτη επιχειρηματία και πλοιοκτήτη Κύριο Θανάση Μαρτίνο, που αναδεικνύεται σε Μέγα Ευεργέτη της Γορτυνίας!
Παρουσία του Γενικού Γραμματέα της Ένωσης Γιάννη Θεοδωρακόπουλου, την Παρασκευή 20-6-2025, άρχισαν οι εργασίες, με τον προϋπολογισμό του έργου να αγγίζει τις ενενήντα χιλιάδες [90.000] €.
Η δωρεά αποφασίστηκε, προ μηνών, σε ιδιαίτερη συνάντηση του κ. Μαρτίνου με τον Πρόεδρο της Ένωσης Γιώργο Αναστόπουλο και τον Γιάννη Θεοδωρακόπουλο στα γραφεία της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών [ΕΣΗΕΑ].
Ακολούθησε νέα σύσκεψη των τριών στα γραφεία των επιχειρήσεων Μαρτίνου στη Γλυφάδα, όπου η Ένωση κάλεσε και τον Κοινοτάρχη Βυζικίου Β. Νικολόπουλο, ο οποίος συμφώνησε και αποδέχθηκε τη δωρεά που του ανακοινώθηκε, ενώ ενημερώθηκε και ο Πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Μιχ. Περάκης.
Το ΔΣ
Σχετικά Άρθρα
- Με ζωντάνια και ενθουσιασμό ο αγώνας δρόμου της Κουλούρας στο Μοναστηράκι Γορτυνίας (εικόνες - βίντεο)
- Μάκαρης - Φαράντος: ''Οδός Τρίπολης-Πύργου. Μνημείο Αδράνειας ή "Αξιοθέατο";'' (vd)
- Η Υπουργός Τουρισμού στα Μαγούλιανα Γορτυνίας: "Μεγάλη ευκαιρία για την Ελλάδα ο ορεινός τουρισμός ... 12 μήνες το χρόνο"'!
- Πρόσκοποι | Η Τρίπολη θα φιλοξενήσει την 42η Πανελλήνια Ανιχνευτική Πολιτιστική Ενημέρωση, τον Απρίλη του 2028!
- Διαλυμένος ο δρόμος προς το φαράγγι του Λούσιου (εικόνες)






