Μεγάλη δωρεά Ιδρύματος Μαρτίνου στο Βυζίκι Με πρωτοβουλία του Γιάννη Θεοδωρακόπουλου
Όπως είχε δεσμευτεί το ΔΣ κατά τη διάρκεια του περσινού 45ου Φεστιβάλ Άκοβας, η Ένωση Βυζικιωτών εξασφάλισε την πλήρη ανακατασκευή του προαυλίου και του γηπέδου μπάσκετ του Δημοτικού Σχολείου Βυζικίου, με δωρητή τον Στεμνιτσιώτη επιχειρηματία και πλοιοκτήτη Κύριο Θανάση Μαρτίνο, που αναδεικνύεται σε Μέγα Ευεργέτη της Γορτυνίας!
Παρουσία του Γενικού Γραμματέα της Ένωσης Γιάννη Θεοδωρακόπουλου, την Παρασκευή 20-6-2025, άρχισαν οι εργασίες, με τον προϋπολογισμό του έργου να αγγίζει τις ενενήντα χιλιάδες [90.000] €.
Η δωρεά αποφασίστηκε, προ μηνών, σε ιδιαίτερη συνάντηση του κ. Μαρτίνου με τον Πρόεδρο της Ένωσης Γιώργο Αναστόπουλο και τον Γιάννη Θεοδωρακόπουλο στα γραφεία της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών [ΕΣΗΕΑ].
Ακολούθησε νέα σύσκεψη των τριών στα γραφεία των επιχειρήσεων Μαρτίνου στη Γλυφάδα, όπου η Ένωση κάλεσε και τον Κοινοτάρχη Βυζικίου Β. Νικολόπουλο, ο οποίος συμφώνησε και αποδέχθηκε τη δωρεά που του ανακοινώθηκε, ενώ ενημερώθηκε και ο Πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Μιχ. Περάκης.
Το ΔΣ
Σχετικά Άρθρα
- Το Ωράριο στο Μητροπολιτικό παρεκκλήσι Ευαγγελιστρίας Τριπόλεως
- ΕΝΦΙΑ τέλος, χωριά… χωρίς κόσμο στην Αρκαδία
- 4ο Φεστιβάλ Τέχνης | Η Καρύταινα μετατράπηκε σε υπαίθριο ατελιέ, τόσο ταιριαστό με το φυσικό της περιβάλλον! (εικόνες)
- ΑΕΚ Τρίπολης - Ποδηλασία | Επιστροφή με 6 χρυσά από την Πάτρα! (εικόνες)
- Με MVP τον τερματοφύλακα Αθανασιάδη ο Ηρακλής έφυγε νικητής από την Τρίπολη - Παραμένει χωρίς πόντο ο Αστέρας, μεγάλη η δυσκολία στο γκολ






