Χαμόγελα στη Γορτυνία για την επαναλειτουργία των Νηπιαγωγείων σε Βαλτεσινίκο και Νεοχώρι!
Μια νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε με αισιοδοξία , ελπίδα και ενθουσιασμό για τις σχολικές μονάδες της Γορτυνίας , τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς τους.
Εύχομαι καλή αρχή σε όλους και ειδικά στα παιδάκια του προνήπιου που αντικρίζουν για πρώτη φορά την αίθουσα ενός σχολείου αλλά και καλή επιτυχία στους μαθητές της Γ’ Λυκείου που φέτος θα δώσουν τον αγώνα τους με στόχο την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση .
Θα είμαστε δίπλα σας για μια ακόμα χρονιά !!!
Σήμερα είχα τη χαρά να βρεθώ δίπλα στους μαθητές του Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Βυτίνας και Δημητσάνας και στους μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου Βυτίνας .
Είμαι επίσης πολύ χαρούμενη που φέτος επαναλειτουργούν τα Νηπιαγωγεία του Βαλτεσινίκου και του Νεοχωρίου! Είναι κάτι πολύ ενθαρρυντικό και μόνο συγχαρητήρια μπορώ να πω στην τοπική κοινωνία των δύο αυτών χωριών που κατάφερε την επαναλειτουργία των δύο αυτών Νηπιαγωγείων !!!!!
Πένυ Μπέτσα
Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Δήμου Γορτυνίας
--------------------------------------------
Οι γονείς των μαθητών , του Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου Βαλτεσινίκου, Εύχονται σε Όλα τα παιδάκια "Καλή Σχολική Χρονιά" με Υγεία και Πρόοδο.
Στους δασκάλους Καλή Σχολική Χρονιά και καλή διαμονή.
Όλοι είναι / είμαστε Χαρούμενοι για την επαναλητουργεία του Νηπιαγωγείου.
-Οι γονείς και οι μαθητές Ευχαριστούν τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου κ. Σταύρο Βραχνό για τα δώρα που προσέφερε στα παιδιά.
Σχετικά Άρθρα
- Σπούδασε και μαθήτευσε με αμοιβή στην Αρκαδία! (Αιτήσεις 15-29 ετών)
- Ξεκινά η φυσική προπώληση των εισιτηρίων για τη μεγάλη συναυλία στο ΔΑΚ Τρίπολης!
- Μήνυμα ελπίδας από τον Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας για τη νέα εκκλησιαστική χρονιά
- Λιγνιτόσημο | Στα 11.800.000 € τα ταμειακά διαθέσιμα - «Ο λαός της Μεγαλόπολης δεν χρειάζεται φιλοδωρήματα»
- Τροχαίο στην πλατεία Εθνάρχου Μακαρίου | Η προανάκριση και η αποζημίωση για τις ζημιές στο μνημείο
1 σχόλιο
-
Μπράβο,να ακούσουμε και κανένα ευχάριστο






