Γορτυνία | Νεκρός 57χρονος σε κυνήγι αγριογούρουνου – Πυροβολήθηκε από άλλο κυνηγό
Ένας 57χρονος κυνηγός από την Αρκαδία, έχασε τη ζωή του το πρωί του Σαββάτου κατά τη διάρκεια κυνηγιού αγριογούρουνου, στην περιοχή ανάμεσα στο Χρυσοχώρι και τη Λιοδώρα Αρκαδίας, σύμφωνα με το ilialive.gr.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως άλλος κυνηγός από την Ηλεία, άκουσε την κίνηση μέσα στην βλάστηση, πίστεψε πως πρόκειται για αγριογούρουνο και πυροβόλησε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο 57χρονος κυνηγός.
Στο σημείο έσπευσε η Θηροφυλακή, ενώ έχει επέμβει η Αστυνομία με τον δράστη και τους μάρτυρες, να έχουν οδηγηθεί στο Α.Τ. Τροπαίων όπου δίνουν καταθέσεις για το τραγικό περιστατικό.
Σχετικά Άρθρα
- Μεγαλόπολη - Πολιτισμός και Ανάπτυξη
- Χώρα Γορτυνίας | Βάπτιση κάτω από τον Ιερό Βράχο της Παναγίας Τιμίας Ζώνης (εικόνες)
- Ετήσιο μνημόσυνο για τα 11 θύματα της ναζιστικής θηριωδίας στη Χώρα Γορτυνίας (εικόνες - βίντεο)
- Συνάντηση του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Μεγαλόπολης με κλιμάκιο του κινήματος «Ελπίδα για τη Δημοκρατία»
- Καρέ καρέ η στιγμή που άγνωστοι βάζουν φωτιά σε φαρμακείο στη Βλαχέρνα (vd)
2 σχόλια
-
και οι ίδιοι μαλάκες
-
Οι ίδιες μαλ@@@ συνέχεια εδώ και τόσα χρόνια






