Menu
RSS
Τετάρτη, 19/08/2026
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
kalimera728

Κατρίνης: "Δεν υπάρχουν πολίτες δεύτερης κατηγορίας, οι κάτοικοι της Ηλείας και της Γορτυνίας εισπράττουν την απαξίωση της κυβέρνησης"

Κατρίνης: "Δεν υπάρχουν πολίτες δεύτερης κατηγορίας, οι κάτοικοι της Ηλείας και της Γορτυνίας εισπράττουν την απαξίωση της κυβέρνησης"
Στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατοίκων, φορέων και συλλόγων της #Αρκαδίας και της #Γορτυνίας για το «κόψιμο» του δρόμου που συνδέει την Γορτυνία με την #Ηλεία συμμετείχε ο βουλευτής Ηλείας του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κατρίνης.
Ο ίδιος σημείωσε ...Έχω καταθέσει 4 επίκαιρες ερωτήσεις από το 2020 μέχρι σήμερα για την ολοκλήρωση του δρόμου Αρχαία Ολυμπία-Λούβρο-Βυτίνα-Τρίπολη, ένα έργο #αναπτυξιακό που θα συνδέσει και θα ενώσει την Πελοπόννησο και θα ενισχύσει την ασφάλεια.
Δυστυχώς, η κυβέρνηση δεν έχει την βούληση να ολοκληρώσει το #έργο, μεταθέτοντας αρχικά την ευθύνη στην περιφέρεια, μη συζητώντας την ένταξή του στο Ταμείο Ανάκαμψης (ενώ ο ΒΟΑΚ εντάχθηκε) και λέγοντας καθαρά πριν 3 μήνες ότι δεν αποτελεί έργο εθνικής σημασίας!
Όλα αυτά, ενώ εδώ και 6 μήνες ο υπάρχων δρόμος έχει κοπεί, με αποτέλεσμα την πρωτοφανή #ταλαιπωρία των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής.
Δεν υπάρχουν πολίτες δεύτερης κατηγορίας, ούτε οι κάτοικοι της #ορεινής #Ηλείας και της #Γορτυνίας πρέπει να εισπράττουν την απαξίωση της κυβέρνησης.
Γι αυτό μαζεύτηκαν σήμερα εκατοντάδες πολίτες.
Για να διαμαρτυρηθούν και να διεκδικήσουν το αυτονόητο.

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2026 17:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Μίλησε ο ατσαλάκωτος?

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2026 17:39 Σύνδεσμος σχολίου

    παρακαμψη στην αγια παρασκευη λαγκαδιων αμεσα κ υλοποιησηβ της εθνικης οδου τριπολη βυτινα πυργος

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...