Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νέο ταλέντο από τη Γορτυνία … εκπλήσσει με τη γνήσια λαϊκή φωνή του (vd)!

Νέο ταλέντο από τη Γορτυνία … εκπλήσσει με τη γνήσια λαϊκή φωνή του (vd)!
Ο μόλις 20 ετών Παναγιώτης Τσαφαράς (με καταγωγή από τη Δημητσάνα Γορτυνίας), παρά το νεαρό της ηλικίας του, μας εκπλήσσει με μία γνήσια λαϊκή φωνή και ένα έμφυτο μουσικό ταλέντο, που τον ακολουθεί από τα επτά του μόλις χρόνια όταν απέκτησε το πρώτο του μπουζούκι, συνεχίζοντας έκτοτε να καλλιεργεί το πάθος του για τη μουσική!
Το πρώτο του τραγούδι «Όλα Είναι Εδώ», μας προϊδεάζει για μια πολλά υποσχόμενη μουσική διαδρομή, γεμάτη τραγούδια με προσωπικότητα και χαρακτήρα που σπανίζει. 
Στο πλευρό του για τη μουσική στο παρθενικό του single, ο καταξιωμένος Έλληνας συνθέτης Τάκης Σούκας, που υπογράφει μεγάλα κλασσικά άσματα, μεταξύ των οποίων, «Τα Χάρτινα» της Δήμητρας Γαλάνη και η «Ταχεία» της Ελένης Βιτάλη, αλλά και η μοναδική στιχουργός Λίτσα Άρχοντα.
Με την οπτικοποίηση του «Όλα Είναι Εδώ», ο ταλαντούχος σκηνοθέτης Χρήστος Δημολίκας, μέσα από ένα video με ιδιαίτερη αισθητική, σκιαγραφεί με επιτυχία την εξίσου ιδιαίτερη καλλιτεχνική φύση του νεαρού ερμηνευτή που συστήνεται για πρώτη φορά στο κοινό.
Το «Όλα Είναι Εδώ» κυκλοφορεί από την Platinum Records. 
 
Παναγιώτης Τσαφαράς - Όλα Είναι Εδώ
Μουσική: Τάκης Σούκας 
Στίχοι: Λίτσα Άρχοντα 
Σκηνοθεσία: Χρήστος Δημολίκας 
 

2 σχόλια

  • Κυριάκος
    Κυριάκος Τρίτη, 15 Απριλίου 2014 09:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο σου Παναγιώτη ....και σε αυτούς που σε εμπιστεύτηκαν...το δεύτερο τραγούδι σου, εύχομαι να μας απογειώση.....Και μην ξεχνάς πάντα αγάπη να ζητάς....μα και να δίνεις.....και νάσε σίγουρος ποτέ δεν θα ξεμείνεις....

  • Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος Τρίτη, 15 Απριλίου 2014 01:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Βλέποντας τον τίτλο φαντάστηκα ότι πρόκειται για ένα θέμα ίσως ανούσιο μιας και τον τελευταίο καιρό, για καλλιτεχνικά θέματα, μας έχετε μόνο την δεσποινίς Μπιλίδα και αυτούς τους 3citizens (ίσως όχι και το καλύτερο δείγμα καλλιτεχνών και τέχνης) ωστόσο κάνετε την έκπληξη και χίλια μπράβο... και μας δείχνετε κάτι που αξίζει. Μπράβο και σε εσάς που στηρίζεται κάτι που αξίζει αλλά κυρίως στον Παναγιώτη!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...