Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ξεκινά η καλοκαιρινή εκστρατεία στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βυτίνας!

Ξεκινά η καλοκαιρινή εκστρατεία στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βυτίνας!

Η Δημόσια Βιβλιοθήκη Βυτίνας μαζί με άλλες βιβλιοθήκες σε όλη την Ελλάδα και το Future Library, υποστηρικτή των Δημοσίων και Δημοτικών Βιβλιοθηκών της Ελλάδας ,σας θέλουν κοντά τους και σας προσκαλούννα ζήσετε για πρώτη φορά ένα διασκεδαστικό ,δημιουργικό και ...γεμάτο αντιθέσεις καλοκαίρι!!!!

 Από τις 17 ΙΟΥΝΙΟΥ μέχρι και τις 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ θα βγάλουμε από τα ράφια μας βιβλία, θα ξεδιπλώσουμε χάρτες ζωγραφιές και παιχνίδια και θα καλέσουμε τα παιδιά να γνωρίσουν ΑΝΤΙΘΕΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ , αλλά και να ανακαλύψουν τα σημεία όπου αυτοί συναντιούνται .

Ελάτε λοιπόν μαζί με τα παιδιά σας στη Βιβλιοθήκη Βυτίνας για να ανακαλύψουμε μαζί τον γεμάτο αντιθέσεις κόσμο των βιβλιοθηκών!.έναν κόσμο πλημμυρισμένο από ιστορίες ,ανθρώπους ,φύση ,μουσική επιστήμ μες, τέχνες χάρτες χρώματα ,έναν κόσμο γεμάτο Συναισθήματα. Τον κόσμο μας!

Πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να ζητήσετε από τους υπευθύνους της Καλοκαιρινής Εκστρατείας στην Δημόσια Βιβλιοθήκη Βυτίνας , Μάγδα Λιαροπούλου & Γιάννη Τερζή στο τηλέφωνο 27950 22017 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...