Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σφυρής σε Καμμένο: «Να φτιάξει η ΜΟΜΑ το γεφύρι στην είσοδο των Λαγκαδίων»!

Σφυρής σε Καμμένο: «Να φτιάξει η ΜΟΜΑ το γεφύρι στην είσοδο των Λαγκαδίων»!
Τη συνδρομή της ΜΟΜΑ ζητά για τη Γορτυνία ο δημοτικός σύμβουλος και μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Μιχάλης Σφυρής ο οποίος έστειλε επιστολή προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο.
Γράφει χαρακτηριστικά: «Κύριε Υπουργέ,
Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να ζητήσω τη συνδρομή του Υπουργείου που προΐσταστε και συγκεκριμένα των Μικτών Ομάδων Μηχανημάτων Ανασυγκροτήσεως (ΜΟΜΑ) προκειμένου να αναλάβουν την υλοποίηση βελτιωτικών έργων στο επαρχιακό οδικό δίκτυο του Δήμου Γορτυνίας το οποίο βρίσκεται σε όχι και τόσο ικανοποιητική κατάσταση.
Ιδιαίτερη μνεία θα κάνω στην αναγκαιότητα έργων διάνοιξης στους οικισμούς Δημητσάνας και Βαλτεσινίκου αλλά και στο γεφύρι του χωριού που φέρει την ονομασία Λαγκάδια.
Κύριε Υπουργέ, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ενημερώθηκα -κατά τη διάρκεια ανάγνωσης των προγραμματικών σας δηλώσεων στην εθνική αντιπροσωπεία -για τη δράση των ΜΟΜΑ όπου τη παρούσα χρονική στιγμή παράγουν σημαντικά αποτελέσματα στα νησιά της Ικαρίας (σύνδεση Καρκινάμι με Άγιο Κύρηκα), Κεφαλονιάς και Ικαρίας και με πλήρως αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συνδημότες μου απευθύνομαι και κάνω έκκληση σε εσάς για την παροχή σχετικής τεχνικής βοήθειας από τα εκπαιδευμένα και αρκούντως ικανά στελέχη των ενόπλων δυνάμεων.»

1 σχόλιο

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...