Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς θα τοποθετηθεί στο χωριό Βαλτεσινίκο!

ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς θα τοποθετηθεί στο χωριό Βαλτεσινίκο!
Μια σημαντική πρωτοβουλία ανέλαβαν από κοινού ο Αντιδήμαρχος Γορτυνίας κ. Πετρόπουλος Γεώργιος και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σφυρής Μιχαήλ με στόχο τη διευκόλυνση της καθημερινότητας των δημοτών του χωριού Βαλτεσινίκου και της ευρύτερης περιοχής καθώς και των επισκεπτών που επιλέγουν το συγκεκριμένο –συνεχώς αναπτυσσόμενο τουριστικό- προορισμό ως τόπο ολιγοήμερων διακοπών τους.


Συγκεκριμένα έπειτα από σχετική εισήγηση των παραπάνω προς το τοπικό συμβούλιο Βαλτεσινίκου εισήχθη ως θέμα εκτός ημερησίας διάταξης σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η τοποθέτηση μηχανήματος αυτόματων αναλήψεων (ATM) της Τράπεζας Πειραιώς στον παραδοσιακό αυτό οικισμό της Γορτυνίας.

«Το Δημοτικό Συμβούλιο στο σύνολό του υπερψήφισε αυτή την πρόταση και προσωπικά ως Σφυρής Μιχάλης νοιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω το σύνολο των συναδέλφων μου (των μελών δηλαδή της συμπολίτευσης καθώς και της μείζονος και ελάσσονος αντιπολίτευσης) τον Πρόεδρό του κ. Παπασπηλίου Δημήτριο όπως επίσης και τα μέλη του τοπικού συμβουλίου κάνοντας ωστόσο ιδιαίτερη μνεία στον κ. Ρέππα Θεοδωρο

Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο ανάληψης αναπτυξιακών δραστηριοτήτων που εγώ και αρκετοί άλλοι Γορτύνιοι συμπατριώτες αθόρυβα και στοχευμένα αναλαμβάνουμε να υλοποιήσουμε στην προσπάθειά μας να βελτιώσουμε αφενός μεν την καθημερινότητα των δημοτών μας αφετέρου δε την αναγνωρισιμότητα του ονόματος Γορτυνία» τονίζει ο κ. Σφυρής στο «Καλημέρα Αρκαδία».

10 σχόλια

  • ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΕ
    ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΕ Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2015 18:42 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΡΟΤΩΒΟΥΛΙΑ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΑΙ κ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΕ ΚΑΙ κΣΦΥΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟ ΒΑΛΤΕΣΙΝΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΑΙΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΑΣ

  • γλοβ
    γλοβ Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2015 18:06 Σύνδεσμος σχολίου

    με το δρομο για λαδωνα τι γιθνεται?

  • Λεωνίδας
    Λεωνίδας Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2015 17:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλό το ΑΤΜ αλλά τόσο πια σοβαρό θέμα είανι που χρειάστηκε όλο το Δημοτικό Συμβούλιο να ξεσηκωθεί; Εδώ ΑΤΜ έχει μέχρι και στο τελευταίο ψιλικατζίδικο. Τώρα αν εσείς το κάνετε πρώτο θέμα είναι καθαρά θέμα αντίληψης του τι είναι σοβαρό. Για δέστε εκεί με το νερό τι γίνεται και ασχοληθείτε λίγο.
    Τι αλήθεια λένε εκεί οι κάτοικοι του Βαλτεσινίκου; Τα έχει διαβάσει κανείς;

    http://syntvaltesinikou.webnode.gr/
    Γιά ρίξτε μια ματιά στο blog τους!

  • Λεωνίδας
    Λεωνίδας Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2015 17:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλό το ΑΤΜ αλλά τόσο πια σοβαρό θέμα είανι που χρειάστηκε όλο το Δημοτικό Συμβούλιο να ξεσηκωθεί; Εδώ ΑΤΜ έχει μέχρι και στο τελευταίο ψιλικατζίδικο. Τώρα αν εσείς το κάνετε πρώτο θέμα είναι καθαρά θέμα αντίληψης του τι είναι σοβαρό. Για δέστε εκεί με το νερό τι γίνεται και ασχοληθείτε λίγο.
    Τι αλήθεια λένε εκεί οι κάτοικοι του Βαλτεσινίκου; Τα έχει διαβάσει κανείς;

    http://syntvaltesinikou.webnode.gr/
    Γιά ρίξτε μια ματιά στο blog τους!

  • ΡΟΥΣΦΕΤΗΣ
    ΡΟΥΣΦΕΤΗΣ Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2015 16:37 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΕΛΑΤΙΑΚΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟ ΒΑΛΤΕΣΙΝΙΚΟ ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ 150 ΣΤΑ 50 ΜΗΝ ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ........

  • Συντονιστική Επιτροπή Κατοίκων Βαλτεσινίκου
    Συντονιστική Επιτροπή Κατοίκων Βαλτεσινίκου Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2015 10:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Χαιρετίζουμε την απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου Βαλτεσινίκου για εγκατάσταση ΑΤΜ στο χωριό. Απόφαση η οποία διαφημίζεται ως πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου κ. Γ. Πετρόπουλου και του Δημοτικού Συμβούλου κ. Μ. Σφυρή. Αυτό το ξέρουν αυτοί και δεν μας αφορά.

    Αυτό όμως που μας αφορά είναι οτι εδώ και μία εβδομάδα έχουμε δημοσιοποιήσει τα ονόματα των εκπροσώπων των συγκεντρωθέντων κατοίκων της 25/20/2015 και παρά τις υποσχέσεις του κ. Μ. Σφυρή οτι θα επανέλθει και θα απαντήσει επι της ουσίας των προτάσεων, μέχρι και σήμερα νεκρική σιγή.

    Και αν βέβαια είναι σοβαρό το θέμα ύπαρξης ΑΤΜ στο χωριό ακόμα σοβαρότερο είναι να μην, νομιμοφανώς, "υφαρπάζονται" οικονομίες/στερήσεις των κατοίκων μέσω του νερού, για να πληρώνονται άλλες δραστηριότητες του Δήμου.

    Και εκεί βέβαια έχουν συμμετοχή με την ψήφο τους και ο κ. Πετρόπουλος και ο κ. Σφυρής που τηρούν σιγήν ιχθύος!

  • ΤΑΚΗΣ
    ΤΑΚΗΣ Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2015 08:41 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΑΛΑ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΒΑΛΤΕΣΙΝΙΚΟ ΞΕΧΝΑΤΕ ΜΙΑ ΒΑΣΙΚΗ ΑΡΧΗ. ΤΟ ΑΤΜ ΔΕΝ ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΛΛΑ Η ΤΡΑΠΕΖΑ. ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΟΙ Η ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΕΤΕ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ???? ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΛΥΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ........ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ......... ΟΠΩΣ ΠΧ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ !!!!!!!

  • ΤΟ ΧΑΛΙΣΑΣ ΤΟ ΜΑΥΡΟ!!!
    ΤΟ ΧΑΛΙΣΑΣ ΤΟ ΜΑΥΡΟ!!! Δευτέρα, 09 Νοεμβρίου 2015 18:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Το νερό κύριε αντιδήμαρχε κύριε δημοτικέ σύμβουλε δεν είναι καθημερινότητα του Βαλτεσινίκου τόσο καιρό ούτε εκτός ημερησίας ούτε τίποτα και όσο για την μνεία στον πρόεδρο τιμητικό θα ήταν να έχει κάνει τοπικό συμβούλιο.

  • παρτακιδες
    παρτακιδες Δευτέρα, 09 Νοεμβρίου 2015 17:39 Σύνδεσμος σχολίου

    μόνο λογαριασμοί Πειραιώς θα εξυπειρετουνται ο υπολοιπος κοσμος ????

  • mpakalhs - odiseas
    mpakalhs - odiseas Κυριακή, 08 Νοεμβρίου 2015 22:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Gia tous anthropous pou boeitheisan pragmatika mouga poloi emeis kai poly athoriba

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...