Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Επιτυχημένες οι εκδηλώσεις του Αυγούστου στο Νεοχώρι Γορτυνίας (εικόνες)

Επιτυχημένες οι εκδηλώσεις του Αυγούστου στο Νεοχώρι Γορτυνίας (εικόνες)
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τουρνουά ποδοσφαίρου στο γήπεδο του Νεοχωρίου οι ομάδες που συμμετείχαν ήταν της Δάφνης της Δόξας του Νεοχωρίου των Τροπαίων των Ραχών και της ομάδας των Κυνηγών. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 11-8-2016 την Παρασκευή 12-8-2016 το Σαββάτο 13-8-2016 όπου παίχτηκε ο τελικός μεταξύ των ομάδων του Νεοχωρίου και της Δόξας ο αγώνας έληξε ισόπαλος [4-4]και επικράτησε στα πέναλτι η ομάδα της Δόξας οπότε κατέκτησε το κύπελο.
Έγινε η απονομή του κυπέλου στούς νικητές μπροστά στο Ηρώο πεσόντων του Νεοχωρίου κάτω από πανηγυρισμούς τα βεγγαλικά φώτιζαν τον ουρανό από την πρόεδρο του Δημ.Συμβουλίου Γορτυνίας Δήμητρα Μουντζούρη-Κάχρη το δεύτερο κύπελο απονεμήθη στην ομάδα του Νεοχωρίου από τον αντιδήμαρχο του ΔΔ Τοπαίων του Δήμου Γορτυνίας Γιώργο Ξυνή. Επιδόθηκαν μετάλλια στους παίχτες 
Συγχαρητήρια στα παιδιά της ομάδας της Δόξας αλλά και σε όλους τους παίχτες για την ευγενή άμυλα που έδειξαν προσφέροντας μας άφθονο θέαμα δείχνοντας σε όλους ότι οι νέοι της Κάτω Γορτυνίας διδάσκουν ποιότητα και πολιτισμό. 
Ευχαριστούμε τον Κώστα Παπανδρέου για την βοήθεια του σαν διαιτητής και για τις αμερόληπτες αποφάσεις του ήταν πραγματικά τέλειος.
Επίσης ευχαριστούμε το κρεοπωλείο του Γιώργου Μπακατσέλου στην Δάφνη για την προσφορά των νερών και αναψυκτικών και όσους συνέβαλλαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η σημαντική εκδήλωση που τόση σημασία έχει για τους νέους της Κάτω Γορτυνίας.
Ο συλλογός μας πραγματοποίησε πεζοπορία την Κυριακή 14/08/2016 από το κέντρο του Νεοχωρίου στους Καταράκτες της Ελαίας, το θέαμα ήταν εξαίσιο όλοι ενθουσιάστηκαν με την ομορφιά του τοπίου στο τέλος ξεκουράστηκαν στο τοπικό ταβερνάκι των αδελφών Πέτσα και απόλαυσαν τα νόστιμα εδέσματα και κατόπιν επιστροφή΄
Δυστυχώς αυτό το πανέμορφο μέρος είναι εγκαταλειμμένο από την πολιτεία χωρίς να έχει γίνει ποτέ κάποια υποδομή. Ο δρόμος Νεοχώρι - Ελαία είναι κατσικόδρομος μια απόσταση 4 χιλιομέτρων.
Το τμήμα γυναικών του συλλόγου μας διοργάνωσε Έκθεση παραδοσιακών προϊόντων καί καλλιτεχνικές δημιουργίες από τις ίδιες τις γυναίκες για δύο μέρες την Δευτέρα 15 Αυγούστου 2016 στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας του χωριού και την Τρίτη 16 Αυγούστου 2016 στην πλατεία του χωριού που στέφθηκε και τις δύο μέρες με μεγάλη επιτυχία. Όλοι ομολόγησαν πως ήταν η καλύτερη σε οργάνωση και πλούσια σε προϊόντα διοργάνωση που έχει γίνει ποτέ στην Κάτω Γόρτυνία . Ελπίζουμε στην επόμενη διοργάνωση να υπάρξει η στήριξη που απαιτείται από τούς αρμόδιους φορείς.
Συγχαρητήρια στις γυναίκες του χωριού μας.
Καί οι εκδηλώσεις μας έκλεισαν με το πανηγύρι στην πλατεία του χωριού της Παναγίας της Γερόντισσας την Τρίτη στις 16 Αυγούστου 2016 όπου μας διασκέδασαν αφιλοκερδός οι πατριώτες μας dj Αλέξης και Βασίλης Μπακατσέλος προσφέρθηκε γουρουνοπούλα σούβλας και άφθονα ποτά το γλέντι κράτησε μέχρι το πρωί
Οι εκδηλώσεις μας όλες στέφθηκαν με μεγάλη επιτυχία χωρίς την στήριξη κανενός παρά μόνο των κατοίκων τους και φίλων από τα γύρω χωριά και αυτό συμβαίνει γιατί όλοι οι Νιοχωρίτες είμαστε αποφασισμένοι να κρατήσουμε ζωντανό το χωριό μας έστω και μόνοι μας και να μην ερημώσουμε και εμείς όπως τα γύρω χωριά.
Νεοχώρι 20/8/2016
Το ΔΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ, ΕΔΩ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...