Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γορτυνία: Τα έργα που προχωρά η Περιφέρεια σε δρόμους και γεφύρια! (εικόνες – βίντεο)

Γορτυνία: Τα έργα που προχωρά η Περιφέρεια σε δρόμους και γεφύρια! (εικόνες – βίντεο)
Περιοδεία -επιθεώρηση μαζί με τον Γιάννη Σταματάκο και τεχνικούς της Περιφέρειας έκανε ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, Βαγγέλης Γιαννακούρας, σε έργα που υλοποιεί η Περιφέρεια στη Γορτυνία.
Μεταξύ άλλων η περιοδεία είχε σταθμούς τη Γέφυρα Σερά πριν τη Δημητσάνα, εκεί θα διαπλατυνθεί και θα ευθειαστεί το γεφύρι για την καλύτερη διέλευση μεγάλων οχημάτων.
Στη συνέχεια είδαν ένα έργο που γίνεται μετά στη Ζάτουνα, όπου έχουν τοποθετηθεί πλέγματα για τις κατολισθήσεις των βράχων ενώ έχει πέσει και νέος ασφαλτοτάπητας σε αρκετά σημεία μέχρι του Ράφτη και έχουν καθαριστεί και τα πρανή του δρόμου.
Κατόπιν πήγαν στα έργα στο δρόμο Βλόγγος-Αράχωβα, στο δρόμο από την ΕΟ Τρίπολης-Πύργου προς Βαλτεσινίκο, στο δρόμο μετά το Βαλτεσινίκο όπου γίνονται διαπλατύνσεις και αποστραγγιστικά έργα.
Επιπλέον επισκέφθηκαν το δρόμο από Μυγδαλιά προς λίμνη Λάδωνα, ένα έργο -σημαία για την Περιφέρεια, αφού θα βοηθήσει στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής και ενώνει το έλατο με τη λίμνη.
Επιπροσθέτως είδαν και κάποιες παρεμβάσεις που θα γίνουν σε στροφές στο δρόμο από της Κυράς το Γεφύρι προς την περιοχή της Φτεριάς (έργο που συγχρηματοδοτείται από την Περιφέρεια και τη ΔΕΗ) και κατέληξαν στα Μαγούλιανα, όπου έγινε ένα σημαντικό έργο ύδρευσης του οικισμού "ΠΑΝ" αλλά και ένα έργο που θα βοηθήσει στην πυροπροστασία του Μαινάλου.

3 σχόλια

  • drakfireman
    drakfireman Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016 17:04 Σύνδεσμος σχολίου

    επειδή έχω ταξιδέψει αρκετά στο επαρχιακό και ορεινό δίκτυο της χώρας θεωρώ ότι ο Νομός Αρκαδίας έχει από τα καλύτερα ορεινά οδικά δίκτυα στην Ελλάδα

  • γ
    γ Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2016 13:03 Σύνδεσμος σχολίου

    σημανση σε ολη τη γορτυνια κ στον 111 θα αναδικνυαι την περιοχη κ καποια κιοσκια στην περιοχη

  • γλο
    γλο Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2016 15:22 Σύνδεσμος σχολίου

    συγχαρητηρια για το δρομο στης κυρας γεφυρι,ομως εχω την εντυπωση οτι χρειαζεται σημανση για την περιοχη κυρας γεφυρι κ για τα γυρω χωρια βαλτεσινικο-μυγδαλια-μουρια σε ακτινα ισως 20-25χλμ απ την περιοχη
    καθως κ πληροφοριες για την παλαιοτητα του γεφυριου

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...