Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ζοφερό το μέλλον για την Ένωση Βαχλαίων

Ζοφερό το μέλλον για την Ένωση Βαχλαίων
Πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 20/11/2016 στο γραφείο της Ένωσης η εκλογική και απολογιστική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Βαχλαίων για την τριετία 2013-2016.
‘Όλα ήσαν μια απογοήτευση !
Προσήλθαν στην Συνέλευση έντεκα (11) ταμειακώς εντάξει μέλη εκ των οποίων τα έξη (6) ήσαν τα μέλη του Δ.Σ. του οποίου η θητεία έληξε.
Υποβλήθηκε μία ! (1) υποψηφιότητα για το Δ.Σ. και καμία ! για την Εξελ. Επιτροπή και ως εκ τούτου δεν κατέστη δυνατόν να διεξαχθούν οι προβλεπόμενες από το καταστατικό της Ένωσης αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. Σημειώνεται ότι κατά το καταστατικό θα έπρεπε οι υποψήφιοι για το Δ.Σ. να είναι τουλάχιστον δέκα (10) και για την Εξελ. Επιτροπή τουλάχιστον τρείς (3).
Κατόπιν των ανωτέρω το μέλλον της Ένωσης Βαχλαίων που ιδρύθηκε από τους παππούδες και τους πατεράδες μας το 1946 και φέτος έκλεισε τα 70 χρόνια ζωής διαγράφεται ζοφερό !
Για αυτή την δυσάρεστη εξέλιξη η Γεν. Συνέλευση μετά από μακρά διαλογική συζήτηση κατάληξε ομόφωνα στην εξής απόφαση:
«Η Γενική Συνέλευση αναθέτει καθήκοντα προσωρινής Διοίκησης στα μέλη του απελθόντος Δ.Σ. για χρονική διάρκεια τριών μηνών προκειμένου να επαναληφθεί η προβλεπόμενη από το καταστατικό διαδικασία εκλογικής Γενικής Συνέλευσης και ανάδειξης νέας αιρετής Διοίκησης. Σημειώνεται ότι αν αυτή η απόφαση αμφισβητηθεί από οποιονδήποτε ενώπιον της Δικαιοσύνης τότε η προσωρινή αυτή Διοίκηση θα προσφύγει πάραυτα στην αρμόδια δικαστική αρχή για τον ορισμό προσωρινής Διοίκησης με τον ίδιο σκοπό ως άνω.»
Τώρα στα θέματα της τυπικής διαδικασίας της Συνέλευσης ο Πρόεδρος του απελθόντος Δ.Σ. ανέγνωσε τα διοικητικά πεπραγμένα της τριετίας, η Εξελ. Επιτροπή ανέγνωσε το πόρισμα του οικονομικού ελέγχου που διενήργησε και η Γενική Συνέλευση ομοφώνως έκανε δεκτούς αυτούς τους απολογισμούς και απάλλαξε από διοικητικές και οικονομικές ευθύνες τα μέλη του απελθόντος Δ.Σ.
Τέλος η Συνέλευση ενέκρινε κατά πλειοψηφία πρόταση του Δ.Σ. για μερική τροποποίηση του καταστατικού κατ εντολή προηγούμενης Γενικής Συνέλευσης. Η εγκριθείσα τροποποίηση έχει ως εξής:
«ΑΡΘΡΟ 18
ΝΕΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΑΡ. 11: Αν κατά τη διάρκεια της θητείας του Δ.Σ. εκλείψουν και τα τρία (3) αναπληρωματικά μέλη του Δ.Σ. από οποιαδήποτε αιτία, τότε το Δ.Σ. συγκαλεί εντός σαράντα (40) ημερών νέα έκτακτη εκλογική Γενική Συνέλευση για την εκλογή τριών (3) νέων αναπληρωματικών μελών του Δ.Σ. Συντάσσεται ψηφοδέλτιο ενδιαφερομένων και στην ψηφοφορία τίθενται μέχρι τρείς (3) σταυροί προτιμήσεως. Κατά τα λοιπά εφαρμόζονται οι διατάξεις του καταστατικού.
Σημειώνεται ότι αυτή η διαδικασία μπορεί να εφαρμοσθεί μόνο μία φορά στην διάρκεια της τριετούς θητείας του Δ.Σ.
Στην διάρκεια των σαράντα αυτών ημερών το Δ.Σ. λειτουργεί ως προσωρινή διοίκηση με κύριο καθήκον την διεξαγωγή αυτής της εκλογικής διαδικασίας καθώς και την προώθηση των επειγόντων τρεχόντων θεμάτων λειτουργίας της Ένωσης.»
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΒΑΧΛΑΙΩΝ
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝ. ΣΥΝ/ΣΗΣ ΣΟΥΛΑΔΑΚΗ-ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
(ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

1 σχόλιο

  • ΜΠΑΜΠΗΣ
    ΜΠΑΜΠΗΣ Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2016 14:11 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΠΡΑΒΩ ΦΙΛΟΙ ΚΑΡΔΑΡΙΤΣΙΩΤΕΣ ,,,,,, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...