Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Λύματα Καλλιανίου: Για «καταστρατήγηση της εφαρμογής των νόμων» κάνει λόγο η Σ. Σταυροπούλου

Λύματα Καλλιανίου: Για «καταστρατήγηση της εφαρμογής των νόμων» κάνει λόγο η Σ. Σταυροπούλου
Με αφορμή ανακοίνωση της κοινότητας Καλλιανίου, για το ζήτημα που αφορά το αποχετευτικό δίκτυο της περιοχής, η κυρία Σοφία Σταυροπούλου, εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρει: “Δεν γνωρίζω που αναφέρεται ο υπαινιγμός «ύποπτες καταγγελίες» στο σχετικό δελτίο τύπου της κοινότητας Καλλιανίου του δήμου Γορτυνίας για την ανεξέλεγκτη διάθεση αστικών λυμάτων στην περιοχή.
Αν και εφόσον αφορά την οικογένεια Σταυρόπουλου θα ήθελα να επισημάνω πως προσφύγαμε επωνύμως ως άμεσα θιγόμενοι σε όλους τους αρμόδιους φορείς, καθώς συντελείται εδώ και χρόνια περιβαλλοντική ρύπανση στην περιοχή και έχει καταστραφεί οικόπεδο ιδιοκτησίας μας 60 ελαιοδέντρων από αυτή την ανεξέλεγκτη διάθεση.
Δεν θα σταθώ στα απαράδεκτα και εκμαυλιστικά αναφερόμενα των συντοπιτών μου, που προωθούν την αφελή και επικίνδυνη για την κοινωνική συνοχή άποψη της επιλεκτικής εφαρμογής των νόμων, αλλά θα θέσω τα εξής δύο ζητήματα:
• Δέχεται κάποιος από τους υπογράφοντες το δελτίο τύπου να πετούν σακούλες με σκουπίδια στον κήπο τους; Πόσω δε μάλλον ρυπογόνα αστικά λύματα σε οικόπεδο παραγωγής ελαιολάδου.
• Αν η προσβολή της ιδιοκτησίας θεωρείται τόσο απλό ζήτημα, τότε ας ανταλλάξουν τη δική τους περιουσία με ανάλογη και αντίστοιχης αξίας των κτημάτων που καταστράφηκαν από τη ρύπανση.
Θα περιμέναμε από τον πρόεδρο της κοινότητας και την πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου Καλλιανίου, και επειδή εκπροσωπούν θεσμούς, να διακατέχονται από περιβαλλοντική ευσυνειδησία και το αίσθημα δικαιοσύνης.
Με εκτίμηση,
Σοφία Σταυροπούλου»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...