Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Για τα μεγάλα προβλήματα της Γορτυνίας μίλησαν Βλάσης και Σφυρής

Για τα μεγάλα προβλήματα της Γορτυνίας μίλησαν Βλάσης και Σφυρής
Στο πλαίσιο επαφών για την επίλυση προβλημάτων της Γορτυνίας, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σφυρής συναντήθηκε με το Βουλευτή Αρκαδίας κ. Βλάση Κωνσταντίνο. Ο κ. Σφυρής υπέβαλλε πλήρες ενημερωτικό σημείωμα εκφράζοντας παράλληλα την ικανοποίηση του για το γεγονός ότι ο κ. Βλάσης είναι συνεχώς παρών στην περιοχή και κοντά στα προβλήματα των κατοίκων της.
 
 
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ  ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΝΔ κ. ΒΛΑΣΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ

"Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2016
Κύριε Βουλευτά, 
Με την παρούσα επιστολή και ένεκα της θεσμικής μου ιδιότητας- αυτής του Δημοτικού Συμβούλου Γορτυνίας- θα ήθελα αφενός μεν να σας ενημερώσω για τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή μας αφετέρου δε να ζητήσω τη συνδρομή σας στην προσπάθεια επίλυσή τους.
Είμαι πεπεισμένος πως τα προβλήματα αυτά τα γνωρίζετε εκτενώς και στο ακέραιο αφού όχι μόνο έλκεται την καταγωγή σας από τη Γορτυνία αλλά κυρίως έχετε συνεχή παρουσία σε αυτή κάτι που άλλωστε σας τιμά ως πολιτικό πρόσωπο.
Συνεπώς:
1.      Θεωρώ επιβεβλημένο να λάβουν χώρα όλες οι απαιτούμενες ενέργειες έτσι ώστε να ενισχυθεί η στελέχωση των δύο Κέντρων Υγείας (Δημητσάνας και Τροπαίων)  με ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό . Είναι επίσης σκόπιμο η αγορά-απόκτηση  σύγχρονου ασθενοφόρου  αφού το ήδη υπάρχων αντιμετωπίζει συχνά πυκνά βλάβες με αποτέλεσμα να τίθεται θέμα ασφαλούς διακομιδών.
 
2.      Επιπρόσθετα κρίνεται αναγκαίο τα τοπικά αστυνομικά τμήματα να ενδυναμωθούν με ανθρώπινο δυναμικό ενώ ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να δοθεί στην αύξηση της αστυνόμευσης (με την εντατικοποίηση του ρυθμού πραγματοποίησης κινητών περιπολιών από οχήματα της ΕΛ.ΑΣ.)  στα χωριά που σήμερα στην πλειοψηφία τους κατοικούνται από ηλικιωμένα και ανήμπορα άτομα.
 
3.      Μια σειρά βελτιωτικών έργων θα πρέπει να λάβουν χώρα στους οδικούς άξονες που συνδέουν τη Γορτυνία με τους νομούς Ηλείας και Αχαΐας συντελώντας με τον τρόπο αυτό στην αύξηση της επισκεψιμότητας  και καταστώντας το Γορτυνιακό τουριστικό προϊόν περισσότερο ελκυστικό σε δυνητικούς επισκέπτες από τη Βόρειο-Δυτική Πελοπόννησο.
 
4.      Εξασφάλιση χρηματοδότησης για την πραγματοποίηση έργων υποδομής  όπως αυτά:
§         της κατασκευής νέου γεφυριού στα Λαγκάδια,
§         της αξιοποίησης των εγκαταστάσεων των κατασκηνώσεων της Βυτίνας καθώς του Τριανταφυλλίδειου κληροδοτήματος,
§         της αναβάθμισης των ιαματικών πηγών στα Λουτρά Ηραίας,
§         της δημιουργίας χώρου εναπόθεσης σκουπιδιών.
 
5.      Με αφορμή το πρόσφατο ταξίδι σας στις Η.Π.Α. αλλά και τους παραδοσιακούς δεσμούς που έχετε με την εκεί ελληνική ομογένεια θα πρέπει να συμβάλλεται ώστε να σφυρηλατηθούν και να εμπεδωθούν στενοί δεσμοί συνεργασίας με αυτή. Ενδεχομένως να αναζητηθούν τυχόν προοπτικές πραγματοποίησης επενδύσεων και ανάληψης δράσεων εθελοντικού χαρακτήρα από άτομα (ομογενείς) που θα θελήσουν να προσφέρουν στη γενέτειρά τους ή στο τόπο από το οποίο κατάγονται οι συγγενείς τους.
Κλείνοντας θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για την εκ των προτέρων συνεργασία και να σας ευχηθώ καλή συνέχεια στα κοινοβουλευτικά σας καθήκοντα. Η Γορτυνία, η Αρκαδία και η χώρα μας έχει ανάγκη από νέους αυτοδημιούργητους πολιτικούς που έχουν διαπρέψει στον επαγγελματικό τους στίβο και έχουν διαγράψει μια αξιοπρόσεκτη πορεία στην επιστημονική κοινότητα.
 
 
Με εκτίμηση,
Σφυρής Μιχαήλ
Δημοτικός Σύμβουλος –
Μέλος Οικονομικής Επιτροπής
Δήμου Γορτυνίας"

2 σχόλια

  • anonymoys
    anonymoys Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2016 10:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Αααααα @ 23.13 επίσης ο κ. Κούλης εκτός από τα ποιό πάνω από ότι έχει πει θα δημιουργήσει νέες στρατιές ανέργων ( με εντολές τροικανών κ.λ.π. συνοθυλευμάτων), Χάρβαρντ είναι αυτό τι να κάνουμε; Ψηφίστε και λάβετε αμοιβή της ψήφου σας κυρίες και κύριοι!

  • Γιάννης Αναγνώστου
    Γιάννης Αναγνώστου Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2016 23:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτά Θα τα κάνει άμεσα ο ΚΟΥΛΗΣ μόλις κερδίσει τις επερχόμενες ΕΚΛΟΓΕΣ, όπως θα μειώσει τους φόρους, το ΦΠΑ, τον ΕΝΦΙΑ, θα εξαλείψει σε μια ύχτα τους αναρχικούς και μπαχαλάκηδες από τα Εξάρχεια και μετα????? θα ξυπνήσουμε απο ένα κακό όνειρο

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...