Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Εγκαινιάστηκε η έκθεση με τις εκπληκτικές φωτογραφίες του Γορτύνιου Βασίλη Κουτρουμάνου!

Εγκαινιάστηκε η έκθεση με τις εκπληκτικές φωτογραφίες του Γορτύνιου Βασίλη Κουτρουμάνου!
Όλοι οι φίλοι του Βασίλη Κουτρουμάνου ήταν εκεί. 
 
Το βράδυ της Τετάρτης  στη φιλόξενη γκαλερί THE IMAGES GALLERY  στο κέντρο της Αθήνας Λ .Αμαλίας 36, η Οικογένεια του, Ολυμπιονίκες και Παραολυμπιονίκες, Πρόεδροι των Ομοσπονδιών και μέλη της Ελληνικής  Ολυμπιακής Επιτροπής, Συνάδελφοι φωτορεπόρτερ και δημοσιογράφοι, βρέθηκαν δίπλα στον αγαπητό τους Βασίλη Κουτρουμάνο (με καταγωγή από τη Δήμητρα Γορτυνίας) στα εγκαίνια της έκθεσης, "Από το Ρίο με Αγάπη!...".
Έργο ζωής για τον ίδιο ,καθώς εκθέτει ένα μικρό μόλις μέρος από τη δουλειά του κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2016 στο Ρίο της Βραζιλίας.
 
Τον  Βασίλη μεταξύ  άλλων τίμησαν με την παρουσία τους:
 Ο πρόεδρος της Ε.Ο.Ε. και Ολυμπιονίκης της υδατοσφαίρισης κος  Σπύρος Καπράλος, ο πρόεδρος  της ΕΘΝ.Ο.Α και αρχηγός της Ελληνικής αποστολής ΡΙΟ 2016 κος Ισίδωρος Κούβελος, ο υπαρχηγός της Ολυμπιακής αποστολής και πρόεδρος της ομοσπονδίας αντισφαίρισης κος Μανώλης Κολυμπάδης, ο γενικός γραμματέας της  ΕΟΕ και πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας ξιφασκίας κος  Μανώλης Κατσιαδάκης, το μέλος της ΕΟΕ και Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας κος Πέτρος Συναδινός, το μέλος της ΕΟΕ και δημιουργός του Ολυμπιακού Μουσείου Θεσσαλονίκης κος Στέλιος Αγγελούδης,  η πρόεδρος του ΣΕΟ Βούλα Κοζομπόλη, οι Ολυμπιονίκες μας Βασίλης Πολύμερος, Βούλα Ζυγούρη, Σοφία Ασουμανάκη και Χρύσα Μπισκιτζή, ο χρυσός μας παραολυμπιονίκης Παύλος Μάμαλος,  οι παλαίμαχοι άσσοι του Παναθηναϊκού Μίμης Δομάζος, Αντώνης Αντωνιάδης και Αριστείδης Καμάρας,  ο πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ κος Δημήτρης Κουμπιάς, ο επί τιμή πρόεδρος του ΠΣΑΤ κος Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, ο δημοσιογράφος και μέλος του Δ.Σ. του ΠΣΑΤ κος Δήμος Μπουλούκος ,η Δ/τρια της ΕΘΝΟΑ κα Ιλεάνα  Κλοκώνη, η υπδ/τρια του Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας κα Ντόρα Πάλλη και φυσικά πολλοί εκλεκτοί συνάδελφοι και φίλοι του
 
Η επιλογή των 80 φωτογραφιών που παρουσιάζονται έγινε από ένα σύνολο 39.000 φωτογραφιών με την επιμέλεια του Γιάννη Κανελλόπουλου που σημειώνει στο ειδικό έντυπο της έκθεσης:" οι στιγμές στην ουσία αποτελούν τα κάδρα της Ιστορικής καταγραφής, είτε αυτό έχει να κάνει με τα πρόσωπα που συμμετέχουν, είτε με ότι σηματοδότησε το αθλητικό γεγονός των Ολυμπιακών Αγώνων του 2016 στο Ρίο της Βραζιλίας, Μία μία τις θαύμασα όλες! Ακόμη και αυτές που έμειναν εκτός από δεοντολογία". 
 
Ο δημοσιογράφος, Α' αντιπρόεδρος του ΠΣΑΤ Θεόδωρος Νταβέλος γράφει στο δικό του κείμενο:
"Κάθε κλικ και μια ιστορία. Κάθε φωτογραφία και ένα δάκρυ, ένα χαμόγελο. Έτσι γράφεται άλλωστε το προσωπικό ημερολόγιο. Σε αυτή την διαδρομή από την Αθήνα στο Ρίο και πάλι στην Αθήνα έγιναν πολλά που είναι αποθηκευμένα στο σκληρό δίσκο του μυαλού του. Τα περισσότερα θα τα κρατήσει για τον εαυτό του. Αυτές όμως τις φωτογραφίες που μας παρουσιάζει σε αυτή την  έκθεση μπορεί και έχει -μάλλον- την υποχρέωση να τις μοιραστεί μαζί μας.  Είναι κομμάτι της ζωής του αλλά και της ζωής των πρωταθλητών μας, των προπονητών τους, των οικογενειών τους, είναι κομμάτι της αθλητικής ιστορίας της πατρίδας μας. Της Ελλάδας ΜΑΣ. Γι’ αυτό και τον ευχαριστούμε".
 
Αξίζει να σημειωθεί πως χωρίς τη στήριξη των Φωτογραφικών Πρακτορείων Eurokinissi - Action Images, Reporter Images, NDP Photo Agency και αντίστοιχα τους διευθυντές τους Αντώνη Νικολόπουλο, Νικόλαο Μήτσουρα, Πέτρο Νικολαρέα, δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί επιτυχώς το όλο εγχείρημα.

Θερμές ευχαριστίες στην κα Κατερίνα Κατώπη και στον σύζυγό της Νίκο Λυκιαρδόπουλο για την αμέριστη υποστήριξη στην προσπάθεια του Βασίλη Κουτρουμάνου τόσο στο
Rio όσο και για τη διοργάνωση και φιλοξενία της Έκθεσης.  
 
Επιμελητής της Έκθεσης: Γιάννης Κανελλόπουλος
Βοηθοί: Ανδρέας Ανδρεόπουλος και Δημήτρης Καρβουντζής.

Επίσημος χορηγός :
NIKON
Υποστηρικτές : ΙΕΚ Leica Academy, περιοδικό Φωτογράφος, Εφημερίδα Γορτυνία, emagazine Photo Business Weekly, Διοργάνωση Photovision, εταιρεία ηχητικών Sound & Visual Κ.Παπαθανασίου ΑΕ, Εταιρείες εκτυπώσεων Iris Color και Romco, κρασιά Εύχαρις, ξηροί καρποί Κοντώσης και της εταιρείας Fyevent. 
 
Η διάρκεια της έκθεσης θα είναι μέχρι την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου (11.00 - 20.00) στη Λεωφόρο Αμαλίας 36 – The Image Gallery
Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα των: ΕΟΕ, ΕΘΝΟΑ, Ένωση Ευρωπαίων Δημοσιογράφων, ΠΣΑΤ και ΣΕΟ.
 
Θεόδωρος Νταβέλος-  Δημοσιογράφος, Α' αντιπρόεδρος του ΠΣΑΤ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...