Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Λάδωνας: Σχέδιο για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής – Ποιοι δρόμοι θα φτιαχτούν – Που θα γίνουν ποδηλατόδρομοι! (vd)

Λάδωνας: Σχέδιο για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής – Ποιοι δρόμοι θα φτιαχτούν – Που θα γίνουν ποδηλατόδρομοι! (vd)
Σειρά έργων εξαγγέλθηκαν προ ημερών για την περιοχή γύρω από τα λίμνη του Λάδωνα, με στόχο να αναδειχθεί και να γίνει τουριστικός πόλος έλξης επισκεπτών.
«Είμαι αισιόδοξος ότι παρά τις δύσκολες εποχές, γίνονται βήματα» είπε ο Δήμαρχος Γορτυνίας Γιάννης Γιαννόπουλος ο οποίος τόνισε ότι η παραλαδώνια περιοχή μπορεί να πάρει μεγάλη τουριστική ανάπτυξη.
Ο περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Κατσίρης επισήμανε ότι «Η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει δώσει βάρος στη συγκεκριμένη περιοχή, για να μπορούν οι επισκέπτες της περιοχής να δουν την αξιοθέατα.
Έχουμε προγραμματίσει έργα από τον οικισμό Φτεριάς ως το Περδικονέρι, όπου θα βελτιωθεί  το δικό δίκτυο και ο δρόμος από τον οικισμό της Φτεριάς ως το γεφύρι της Κυράς.
Οι οικισμοί της Μουριάς αι της Πουρναριάς θα γίνουν ποδηλατοδρόμοι, ενώ όσοι έρχονται από τον «111» να κατευθύνονται προς τη λίμνη του Λάδωνα.
Θα ασφαλτοστρωθεί το κομμάτι από το γεφύρι του Θεοκτίστου ως το γεφύρι της Κυράς και ο δρόμος προς τη Μουριά.»
Τέλος, ο Γιάννης Σταθάς από τη ΔΕΗ Λάδωνα επισήμανε ότι έχει δοθεί κονδύλι από τη ΔΕΗ για το δρόμο από της Κυράς το γεφύρι ως την Πουρναριά.

2 σχόλια

  • Τριπολιτσιωτης
    Τριπολιτσιωτης Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017 01:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Υπομονη παιδια. Λιγη λιγη η....αναπτυξη. Σειρα εχει το πολιτικο αεροδρομιο της Τριπολης,μετα σειρα εχει η παρακαμψη Λαγκαδιων,μετα θα γινει το πετρινο μισογκρεμισμενο γεφυρι Λαγκαδιων, μετα θα λυθει το προβλημα των ...σκουπιδιων,μετα η αναπτυξη της λιμνης του Λαδωνα και μετα θα γινουν τα ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ με τα Πρασινα λειβαδια εως τις εκλογες του 2019,οποτε θαχουμε και τους γαμους του Τατουλη με τον Γιαννοπουλο. Βαζετε στοιχημα;;;;;;;;;

  • γλανι
    γλανι Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2017 08:16 Σύνδεσμος σχολίου

    συγχαρητηρια ειναι σημαντικο το εργο
    μια επισημανση ,ισως χρειαζεται επαρκη σημανση σε μεγαλη ακτινα 4 για τις περιοχες κυρας γεφυρι-μυγδαλια-βαλτεσινικο-πουρναρια-φραγμα λαδωνα
    κ ισως καποια κιοσκια κ παρατηρια στο γεφυρι κυρας

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...