Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δημητσάνα: Αυτό είναι το νέο ασθενοφόρο 4Χ4 – Τη λύση έδωσε με δωρεά ο πρώην Δήμαρχος Τ. Βλάχος! (εικόνες)

Δημητσάνα: Αυτό είναι το νέο ασθενοφόρο 4Χ4 – Τη λύση έδωσε με δωρεά ο πρώην Δήμαρχος Τ. Βλάχος! (εικόνες)
Ύστερα από πολύμηνες προσπάθειες και αλλεπάλληλα δημοσιεύματα και αναρτήσεις, τελικά βρέθηκε λύση για ένα μεγάλο πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζει το Κέντρο Υγείας στη Δημητσάνα και κατ’ επέκταση ένα μεγάλο τμήμα της Γορτυνίας.
Ο λόγος για το ασθενοφόρο που ΔΕΝ είχε τους τελευταίους μήνες το Κέντρο Υγείας, με αποτέλεσμα διάφορα περιστατικά να γίνονται με Ι.Χ. αυτοκίνητα.
Το Υπουργείο Υγείας δεν έδωσε καμία λύση όλο αυτό το διάστημα και τελικά η λύση ήρθε από τον ιδιωτικό τομέα, μέσα από μία δωρεά.
Η εταιρεία του κ. Τάσου Βλάχου (πρώην Δήμαρχος Δημητσάνας – κεντρική φωτογραφία) προχώρησε στη δωρεά ενός ασθενοφόρου που λύνει το πρόβλημα.
Ο κ. Βλάχος απέδειξε στην πράξη την ευαισθησία του και την αγωνία του να λυθεί ένα μεγάλο πρόβλημα στην περιοχή της Δημητσάνας και πρέπει να του αποδοθούν δημοσίως συγχαρητήρια.
Οφείλουμε να κάνουμε αναφορά και σε ενεργούς πολίτες της Δημητσάνας, όπως είναι οι Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Γορτυνίας, που έτρεξαν, πίεσαν και τελικά έβαλαν το δικό τους λιθαράκι για να βρεθεί λύση στο πρόβλημα.
Να θυμίσουμε ότι με ομόφωνη απόφασή της, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Γορτυνίας, αποδέχτηκε τη δωρεά ενός νοσοκομειακού αυτοκινήτου (ασθενοφόρου) 4Χ4 μάρκας VOLKSWAGEN – VW T4 DIESEL – ΑΡ. ΠΛΑΙΣΙΟΥ WV2ZZZ7HΖ8Η105709 από την Εταιρεία Α. ΒΛΑΧΟΣ ΑΕ με αποκλειστικό σκοπό να καλύπτει τις ανάγκες του Δήμου και του Κέντρου Υγείας Δημητσάνας.
Η Επιτροπή εξέφρασε τις ευχαριστίες της στην εταιρεία για την τόσο σημαντική προσφορά στο Δήμο.
Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το νέο ασθενοφόρο!

4 σχόλια

  • Νικόλαος
    Νικόλαος Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2017 21:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Εύχομαι κάποια στιγμή, οι φόροι, τέλη κλπ που πληρώνουν οι δημότες και πολίτες, να πιάνουν τόπο και όχι να ψάχνουμε μιμητές δωρεών...

  • Δημητσανιτης
    Δημητσανιτης Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017 02:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπραβο στον κ Βλαχο που με την Δημητσανιτικη ευαισθησια του, εδωσε μια ανασα ζωης, στην σχεδον κατεστραμενη απο τους φονικους μνημονιακους νομους, δημοσια υγεια και περιθαλψη.
    Ομως στην Δημητσανα υπαρχουν αρκετα κληροδοτηματα με μεγαλες δωρεες απο πατριωτες δωρητες! Πού ειναι η ευαισθησια τους;;;;Μονο σε προσωπικες προβολες και φιεστες;;;;; Αλλωστε καποιοι τετοιοι...... ευεργετες,πολεμησαν και κυνηγησαν τον πατριωτη κ.Βλαχο,οταν ηταν δημαρχος!
    Ευκολα τα ξεχνατε; Τωρα τον γλειφετε.....

  • anonymoys
    anonymoys Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2017 20:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Τώρα οδηγούς να βρούμε και πληρώματα νοσηλείας καμπίνας.......

  • Παναγιωτης Μητροπουλος   Αντιδημαρχος Γορτυνιας
    Παναγιωτης Μητροπουλος Αντιδημαρχος Γορτυνιας Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2017 18:58 Σύνδεσμος σχολίου

    θελω να ευχαριστησω δημοσια τον συμμαθητη μου στο Γυμνασιο Δηματσανας Τασο Βλαχο για την ευγενη του χειρονομια ευχομαι να βρεθουν μιμητες του

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...