Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το ΤΑΙΠΕΔ περιμένει προσφορές για το Σανατόριο "Μάνα" στην Γορτυνία!

Το ΤΑΙΠΕΔ περιμένει προσφορές για το Σανατόριο "Μάνα" στην Γορτυνία!
Το ΤΑΙΠΕΔ ανακοινώνει ότι συνεχίζεται η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα e-Auction και τον ιστότοπο www.e-publicrealestate.gr με την έναρξη διαγωνιστικών διαδικασιών για 10 νέα ακίνητα. Ένα εξ αυτών, είναι στην Αρκαδία. Πρόκειται για το Σανατόριο «Μάνα» στη Βυτίνα της Γορτυνίας. Πρόκειται για αγροτεμάχιο, όμορο στο Σανατόριο Μάνα, στην θέση Κορφοξυλιά του δήμου Γορτυνίας που βρίσκεται στην ορεινή Αρκαδία ( προορίζεται για 50ετή μίσθωση).

Σε παλαιότερη διαγωνιστική διαδικασία, το ΤΑΙΠΕΔ είχε τονίσει ότι στόχος είναι η ανάπτυξη πολυτελών ξενοδοχειακών μονάδων (Boutique Hotels)!

Επίσης, ανέφερε ότι το πρώην Σανατόριο Μάνα βρίσκεται σε ένα μοναδικό φυσικό περιβάλλον στο ελατόδασος του Μαινάλου πολύ κοντά στον δρόμο που συνδέει την Βυτίνα με την Δημητσάνα και απέχει από την Αθήνα περίπου 200 χλμ  Το Σανατόριο είναι κτισμένο με ντόπια γκρίζα ασβεστολιθική πέτρα. Το κτίριο περιλαμβάνει υπόγειο 500 μ2, ισόγειο 660 μ2 και δύο ορόφους από 660 μ2-σύνολο περίπου 2500 μ2. Άλλα χαρακτηριστικά του κτιρίου είναι οι νεοκλασσικές επιρροές, στοιχεία που εμφανίζονται σε κτίρια της αντίστοιχης περιόδου τόσο σε παραδοσιακούς οικισμούς όσο και στην Τρίπολη.

Η προθεσμία υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών και εγγράφων της Α’ Φάσης του Διαγωνισμού ορίζεται στις 31 Οκτωβρίου 2017.

3 σχόλια

  • anonymoys
    anonymoys Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017 17:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Είναι αλήθεια αυτό που κυκλοφορεί σήμερα ότι κάποιες χώρες του Νότου κυρίως της Ευρώπης ζητάνε να μην διώκονται δικαστικά-ποινικά πολίτες των χωρών τους που συμμετέχουν στο ΤΑΙΠΕΔ ; απειλούν βέβαια και με την μη επίδοση της δόσης........άρα τα ψάρια στο ίδιο τηγάνι τηγανίζονται και δεν πιστεύει το ένα το άλλο! Με τέτοιους φίλους τι τους θέλεις τους εχθρούς;

  • .
    . Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2017 10:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Η είδηση είναι αληθής και υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα του ΤΑΙΠΕΔ. http://www.hradf.com/storage/files/uploads/castellobibelli-eauctionviii070617.pdf

  • Αρκας
    Αρκας Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2017 10:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Η είδηση δεν είναι αληθής παρακαλώ να εξετάσετε ξανα το τι δημοσιεύτε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...