Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τα αόρατα παγκάκια της Πετρινού, η καλή (επ)Ανάσταση και τα κοτόπουλα στη …σούβλα!

Τα αόρατα παγκάκια της Πετρινού, η καλή (επ)Ανάσταση και τα κοτόπουλα στη …σούβλα!

- Μεγάλη εβδομάδα για ...μικρούς ανθρώπους! Εβδομάδα των παθών χωρίς ...πάθη! Πορεία προς την Ανάσταση με ...διόδια! Πάσχα Κυρίου ...Πάσχα!

- Χριστούγεννα στο χωριό ( όχι στην πόλη ) και Πάσχα στο ...χωριό. Είδατε τί κάνει η κρίση? Όλα στο χωριό γίνονται πλέον, η πόλη θεωρείται ...πολυτέλεια. ( και η Τρίπολη - μην ξεχνάτε - ένα μεγάλο χωριό είναι ).

- Μόνο 51.000 ευρώ θα χαλάσει φέτος ο Δήμος Τρίπολης για το Πάσχα. Τί είναι 51 χιλ. ευρώ? Ούτε 52 δεν είναι.

- Κάποτε τέτοιον καιρό οι δημόσιοι υπάλληλοι έπαιρναν το δώρο τους. Τώρα δώρα παίρνουν μόνο τα ...βαφτιστήρια από τους νονούς! Πού είσαι νονέεεεεεε?

- Η πρόσφατη επίσκεψη επιθεωρητών δημόσιας διοίκησης σε υπηρεσίες της Αρκαδίας "ανάγκασε" πολλούς υπαλλήλους να ...γνωρίσουν ( από κοντά ) τις υπηρεσίες τους! Αληθεύει?

- 13 χιλιάδες εισιτήρια πήρε ο Αστέρας για τον τελικό! Καλά κάνανε που πήρανε τις 3.000, τα άλλα 10.000 τί θα τα κάνουνε?

- Πολλοί Τριπολίτες, που είναι γαύροι, θα πάνε να δούνε τον τελικό χωρίς άγχος για το νικητή. Το μόνο πρόβλημα είναι  πότε θα πανηγυρίζουν αν μπει γκολ? Αυτό πράγματι , είναι πρόβλημα.

- Με το Σαμαρά συναντήθηκε ο Τατούλης. Λέτε να πήρε το χρίσμα για τις ερχόμενες εκλογές?

- Ο Σμυρνιώτης μπορεί να έχασε τον ημιτελικό - λόγω Μεσολογγίου - αλλά τον τελικό δεν πρόκειται να τον χάσει με τίποτα. Αυτό έλλειπε!

- Ξέρετε πόσοι φέτος στην Αρκαδία αντί για αρνί θα φάνε κοτόπουλο το Πάσχα? Επιτέλους μάθανε και αυτοί τί θα πει ...υγιεινή διατροφή!

- Κάθε κατεργάρης μπήκε στον πάγκο του αλλά τα παγκάκια δεν μπήκαν ακόμα στην θέση τους στην πλατεία Πετρινού. Εμείς περιμένουμε...

- Βαρύ το πρόγραμμα της εβδομάδας για τους ιερείς. Ειδικά γι αυτούς που έχουν την ευθύνη για παραπάνω από μία ενορίες η εβδομάδα θα είναι πολύ ...μεγάλη ( και των παθών )

- Ο Μητροπολίτης μας, που είναι τοποτηρητής και στην Αργολίδα, πού θα σηκώσει Ανάσταση? Δε φαντάζομαι να μας την κάνει παραθαλάσσια φέτος ο Δέσποτας?

- Άδεια για άλλα 10 χρόνια λειτουργίας πήρε η 4η μονάδα της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη. Τότε θα έχει περάσει και η κρίση και ποιός μας πιάνει?

- Γιατί κάποιοι αυτές τις μέρες εύχονται - αντί για καλή Ανάσταση - καλή... επ - ανάσταση? Ίσως επειδή βιάζονται να έρθουν στην εξουσία.

- Τα αρνιά που πουλάνε τα σούπερ μάρκετ γιατί είναι τόσο φθηνά? Έξω τρώγανε?

- Ένα αρνί συναντάει ένα άλλο αρνί μετά το Πάσχα και το ρωτάει: - Πώς πέρασες? και το άλλο αρνί απαντάει: - Για να με βλέπεις, καλά!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...