Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η πλατεία που έγινε πάρκινγκ, η νηστεία μέχρι τελικής πτώσεως και το «freepress» που προκάλεσε … ταχυκαρδίες!

Η πλατεία που έγινε πάρκινγκ, η νηστεία μέχρι τελικής πτώσεως και το «freepress» που προκάλεσε … ταχυκαρδίες!

 - Χριστός Ανέστη. Όχι, δεν αναβλήθηκε η Ανάσταση στην Τρίπολη λόγω ...σκουπιδιών. Όλα εξελίχθηκαν ομαλά την εβδομάδα των ...παθών και το Πάσχα στην όμορφη πόλη μας. Όλα καλά και μια χαρά!

- Βούλιαξαν τα χωριά της Αρκαδίας από επισκέπτες! Λόγω κρίσης ήρθαν, έφαγαν τζάμπα, φόρτωσαν τα αυτοκίνητα και ...έφυγαν. Η επιστροφή στην φύση της ορεινής Αρκαδίας ολοκληρώθηκε επιτυχημένα.

- Στο Ναύπλιο έκανε Ανάσταση ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Εκεί ήταν και "γαλάζια" αρκαδικά στελέχη για να πείσουν τον Αντώνη ότι οι δικές τους προτάσεις εν΄ όψει δημοτικών και περιφερειακών εκλογών είναι οι καλύτερες. Λέτε να τον έπεισαν?

- Στο Άργος βρέθηκε ως τοποτηρητής Αργολίδας ο Δέσποτας. Εκεί χοροστάτησε στην εορτή του πολιούχου Αγίου Πέτρου μαζί με τον άλλο δικό μας -  όχι Άγιο - αλλά Περιφερειάρχη  Πέτρο Τατούλη.

- Δεν έλειψαν  δυστυχώς και φέτος οι συλλήψεις για κροτίδες στην Τρίπολη. Ευτυχώς έλειψαν οι τραυματισμοί ...αμάχων! Πάλι καλά.

- Πάλι κάποιοι έξυπνοι συμπολίτες μας έκλεψαν την παράσταση! Μαζί με την παράσταση έκλεψαν και πασχαλινά διακοσμητικά από την πλατεία Πετρινού όπως έκαναν και τα Χριστούγεννα. Ήθελα να ΄ξερα τί θα κάνουν τα  πλαστικά αυγά και τις ξύλινες κότες! Δεν τρώγονται βρε παιδιά.

- Ξεκινάνε τα έργα στην πλατεία Άρεως. Πού είναι ο Λαγός και ο Κακλαμάνος?

- Χαμός έγινε με το FREE PRESS περιοδικό ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑ. Του κουπονιού το ...κάγκελο έγινε. Αυτό το περιοδικό είναι σαν κάτι πατατάκια. Ποτέ δεν μπορείς να πάρεις μόνο ένα! Καλόοοοοο!!!

- Μερικά φαναράκια - αερόστατα που εμφανίστηκαν στον ουρανό της Τρίπολης από πού ήρθαν? Μήπως από το Λεωνίδιο?

- Τα αρνιά ψήθηκαν την Κυριακή του Πάσχα αλλά τα περισσότερα φαγώθηκαν τη Δευτέρα! Οι Γιώργηδες κάνανε τα κουμάντα τους.

- Ο Αστέρας θα κάνει Ανάσταση το Σάββατο! Εκεί να δείτε πυροτεχνήματα... ( κύ - πε - λόοοοοο ).

- Ο Κοσκινάς εμφανίστηκε στον Αι - Γιώργη της Νεστάνης με παραδοσιακή φορεσιά! Γνήσιος Τσιπιανίτης έγινε - ξαφνικά - ο Δημήτρης αλλά η φορεσιά ήτανε λίγο κοντή για το ...ύψος του αντιδήμαρχου!

- Ξέρετε ποιό τραγούδι ακούστηκε στο γήπεδο της Τρίπολης όταν ο Αστέρας νίκησε τον ΠΑΟΚ και πέρασε στον τελικό του κυπέλλου? Σήμερα Γιώργη Πασχαλιά, Γιωργάκη - Γιωργάκη. Τυχαίο, δε νομίζω?

- Πόσα πούλμαν θα βάλει τελικά ο Δήμος για τον τελικό? Βάλε κάτι παραπάνω ρε Δήμαρχε, τελικός κυπέλλου Ελλάδας είναι αυτός. Αξίζει τον κόπο.

- Μεγάλη είναι η ζήτηση για τα εισιτήρια του τελικού. Λέτε να ξεπουλήσουνε? Αν πάντως γίνει αυτό το θαύμα τότε όσα εισιτήρια δεν πούλησε ο Αστέρας όλο τον χρόνο θα τα πουλήσει σε έναν αγώνα και μάλιστα εκτός έδρας.

- Από πότε η πλατεία Πετρινού έγινε πάρκινγκ? ( πού είναι αυτοί οι δαιμόνιοι δημοτικοί αστυνομικοί? )

- Περισσότερα τροχοφόρα διασχίζουν - τώρα τελευταία - την πλατεία Πετρινού παρά την πλατεία Αγίου Βασιλείου! Σημεία των καιρών ή ο κακός μας ο καιρός?

- Ανεβαίνει κομματικά ο Βαλασόπουλος, έγινε αναπληρωτής γραμματέας του συντονιστικού της ΝΔ! Το πήρε χαμπάρι ο Ανδρέας?

- Μερικοί υποψήφιοι δεν άφησαν αυτές τις μέρες καμία εκδήλωση να πέσει κάτω. Μέχρι και στις Βάρσες στην τελετή του ...νιπτήρος  πήγαν!

- ΤΕΛΟΣ: και του Χρόνου να είμαστε καλά για να ξαναφάμε. Τώρα τα κεφάλια μέσα και ...νηστεία μέχρι τελικής πτώσεως.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...