Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Όλες οι κούπες στην Τρίπολη, η … αθάνατη Αρκαδία και ο κακός χαμός για μία δωρεάν πρόσκληση!

Όλες οι κούπες στην Τρίπολη, η … αθάνατη Αρκαδία και ο κακός χαμός για μία δωρεάν πρόσκληση!

- Είχαμε καιρό να τους δούμε όλους μαζί. Όλοι οι επίσημοι ήταν στο Άστρος για την επέτειο της Δεύτερης Εθνοσυνέλευσης. Κρατείστε αυτές τις φωτογραφίες γιατί στην επόμενη επέτειο της Εθνοσυνέλευσης πολλά πρόσωπα ( αλλά και ... πράγματα ) θα έχουν αλλάξει.

- Είμαι σίγουρος ότι όλους μαζί θα τους δούμε αύριο και στο ΟΑΚΑ. Σιγά μην αφήσουν οι επίσημοι την ευκαιρία για προβολή να πέσει κάτω. Αστέρας είναι αυτός ρε παιδιά!

- Αν ήξερα από πριν ότι ο Δήμαρχος Τρίπολης θα έκανε προχθές την κλήρωση του τζόκερ θα έπαιζα και εγώ. Με τέτοια τύχη που έχει ο άνθρωπος μπορεί να μας κάθονταν τα ...νούμερα!

- Την τύχη με το μέρος του θα χρειαστεί αύριο και ο Αστέρας. Το παιχνίδι θέλει πολύ προσοχή διότι η συντριβή από το θρίαμβο είναι πολύ κοντά. Μην πετάμε λοιπόν στα σύννεφα.

- Το γράφω αυτό διότι κάποιοι σκέπτονται από τώρα τα πανηγύρια με το κύπελλο στην πλατεία Άρεως. Δεν είναι έτσι παιδιά, θέλει προσοχή το παιχνίδι διότι ο Ολυμπιακός δεν είναι ...Κέρκυρα!

- Ευχαριστημένοι δηλώνουν οι ιδιοκτήτες της ομάδας του Αστέρα με τη ζήτηση των εισιτηρίων. Αν και οι πιο πολλοί ψάχνουν για δωρεάν ...προσκλήσεις! Αρκαδία ...αθάνατη!

- Το "καλημέρα Αρκαδία" δίνει σε δύο τυχερούς διπλές προσκλήσεις για τον τελικό του κυπέλου. Το "καληνύχτα Αρκαδία" δίνει σε 100 τυχερούς δωρεάν προσκλήσεις για τα πανηγύρια που λέγαμε στην πλατεία Άρεως.

- Ακόμα δεν τον είδαμε, Γιάννη τον εβγάλαμε! Όχι, αυτό δεν πάει στο Δήμαρχο, στον Αστέρα πάει και στο κύπελλο! Κυπελλούχος Ελλάδας 2013!!! ( όνειρο ζω μη με ξυπνάτε )

- Ακόμα και η ηθοποιός Κατερίνα Διδασκάλου που βρίσκεται στην πόλη μας για την θεατρική παράσταση "η πόρνη από πάνω" ευχήθηκε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στον Αστέρα. Καλά έκανε η γυναίκα, ξέρετε τί πουτάνα είναι η μπάλα? ( αυτή η πόρνη όμως είναι από κάτω ).

- Ο κάθε φορέας ή τοπικός σύλλογος έκανε τα κουμάντα του και πήρε το δικό του πούλμαν για τον τελικό. Τρία μόνο πήρε το Επιμελητήριο για τα μέλη του! Ακόμα και η Φιλαρμονική θα έχει το δικό της λεωφορείο! Αυτό θα πει ...οργάνωση.

- Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ της Άμιλλας κάνει σπουδαίες εμφανίσεις στη Λευκάδα. Λέτε να έρθει και άλλη κούπα στην Τρίπολη αυτές τις μέρες? Φέρτε κούπες παιδιά και θα δούμε τί θα τις κάνουμε!

- Πολύς κόσμος πάει και έρχεται τώρα τελευταία στο μοναστήρι της Νεστάνης. Οι λαμπάδες πάνε ...σύννεφο!

- Τυχαίο είναι ότι από εκεί ( δηλ. από τη Νεστάνη ) κατάγεται ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης Γιώργος Μποροβήλος? Δε νομίζω...

- Διέψευσε ο Παπαηλίου τα σενάρια που τον ήθελαν υποψήφιο Δήμαρχο Γορτυνίας με το χρίσμα του ΣΥΡΙΖΑ. Λέω και εγώ, από Δήμαρχος ...κλητήρας ο Γιώργης!

- Ο Τατούλης υποσχέθηκε ότι μέχρι το τέλος του 2014 το Πλάτωμα θα έχει αποκατασταθεί. Φθάσανε οι εκλογές και δεν το κατάλαβα?

- Συμβουλή: Ξυπνήστε αυτούς που κοιμούνται σε αυτή την πόλη και όχι αυτούς που ...ονειρεύονται!

- Ραντεβού το Σάββατο το βράδυ στην πλατεία - που εσείς θέλετε - για τα πανηγύρια. Όποιο και αν είναι το τελικό αποτέλεσμα του ΤΕΛΙΚΟΥ, για μας ο Αστέρας θα είναι κυπελλούχος στις καρδιές μας.
- Σε αυτά τα παιδιά αξίζει μία υποδοχή ηρώων όχι μόνο αν τελικά νικήσουν αλλά κυρίως αν ( φτού - φτού - φτού ) ...χάσουν.
- Ήδη αυτά τα παιδιά έχουν κάνει πάρα πολλά για την Τρίπολη, την Αρκαδία και την Πελοπόννησο. Τους ευχαριστούμε θερμά και τους ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στο μεγάλο τελικό του κυπέλου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...