Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το «Καληνύχτα Αρκαδία» σχολιάζει τα παρατράγουδα του μεγάλου τελικού!

Το «Καληνύχτα Αρκαδία» σχολιάζει τα παρατράγουδα του μεγάλου τελικού!

- Σήμερα όλο το " ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ "  θα ασχοληθεί μόνο με τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας. Όλοι οι συνεργάτες της στήλης ήταν το Σάββατο 11/5/13 στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας και έγραψαν τα παρακάτω σχόλια. Απολαύστε τα...

- Στην Αγγλία το Κύπελλο πήρε μία ομάδα που πέφτει από την Α’ κατηγορία (η Γουίγκαν)  νικώντας στον τελικό τη μεγάλη Μάντσεστερ Σίτυ με 1 - 0 ! Ευτυχώς που το παιχνίδι δεν το έπαιξε ο Γιάχος γιατί το τελικό σκορ θα ήταν 3 - 1 υπέρ της Μάντσεστερ. Διαφωνείτε?

- Αυτό που έγινε στην Τρίπολη για τον Αστέρα δεν είχε προηγούμενο. Η εικόνα με τα 65 ( ! ) πούλμαν πάνω στην πλατεία Άρεως και τις χιλιάδες κόσμου που είχε συγκεντρωθεί για να πάει Αθήνα δύσκολα θα την ξαναδούμε στην πόλη μας.

- Κάποιοι είπαν ότι αν στον τελικό αντί του Αστέρα είχε πάει ο ΠΑΟΚ το Ολυμπιακό Στάδιο θα καιγόταν ακόμα από τους Θεσσαλονικείς! Δεν έχουν και άδικο...

- Παλιές διαιτησίες του σημερινού προέδρου του Αστέρα Τρίπολης με τον Ολυμπιακό θυμήθηκαν αρκετοί φίλαθλοι του Αστέρα - που φυσικά δεν είναι οπαδοί του Ολυμπιακού - και σχολίασαν πικρόχολα: " τιμωρείται τώρα με το ίδιο ...νόμισμα "!!!

-  Ερώτηση: Αν η Χίος δηλαδή είχε ομάδα στην Α΄ Εθνική ο Γιάχος θα γινόταν πρόεδρος? ( δεν θέλουμε απάντηση )

- Ένας βλάχος από την Τρίπολη σχολίασε το αποτέλεσμα του τελικού με μια καθαρά αρκαδική παροιμία. Είπε: " του φτωχού το αρνί κριάρι δε γίνεται και αν γίνει το τρώει ο ...λύκος ". Τό ΄φαγε το αρνί μπάρμπα!

- Γνωστός οφθαλμίατρος της πόλης πρότεινε δωρεάν οφθαλμολογικές εξετάσεις σε Γιάχο και Τριτσώνη. Λέτε να αποδειχθεί και επιστημονικά η ...πρόωρη τυφλότητα των δύο διαιτητών?

- Ακόμα και ο Αλαφούζος τάχθηκε υπέρ του Αστέρα καταγγέλλοντας την παράγκα του Ολυμπιακού. Καλά δεν περιμέναμε και τίποτα διαφορετικό.

- Αυτοί οι Τριπολιτσιώτες φίλαθλοι του Ολυμπιακού που σήκωσαν το πανό "ΤΡΙΠΟΛΗ" στο ΟΑΚΑ πρέπει να χάρηκαν όσο τίποτα άλλο αυτό το κύπελλο. Συγχαρητήρια στον ΘΡΥΛΟ, να τον χαίρονται!

- Πολλοί πάντως φίλαθλοι του Ολυμπιακού από την Τρίπολη άλλαξαν προχθές ομάδα. Έγιναν Αστεριανοί για ...πάντα!

- Ο Μπάκος με τις αντιδράσεις του απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι είναι μεγάλος Αρκάς. Όλη η Ελλάδα είδε πως έζησε τον τελικό και πόσο στεναχωρήθηκε για το αποτέλεσμα!

- Εντύπωση έκανε το γεγονός ότι σύσσωμος ο αθλητικός τύπος της χώρας πήρε το μέρος του Αστέρα! Αυτό είναι η καλύτερη δικαίωση για την ομάδα της Τρίπολης. Αυτό είναι το καλύτερο ...κύπελλο!

- Έκλαψε λένε ο Γιάχος μετά τον τελικό και είπε ότι με την φάση του πέναλτι ( στο χέρι του Μανιάτη ) κατέστρεψε την καριέρα του! Μήπως την έφτιαξε την καριέρα του - λέω εγώ -  ο Γιάχος από αυτή την φάση?

- Ο Μαρινάκης έδωσε άραγε συγχαρητήρια στους παίκτες του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του κυπέλλου? Κλωτσιές έπρεπε κανονικά να τους δώσει με τα λεφτά που παίρνουν και την μπάλα που έπαιξαν.

- Ούτε οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού δεν κάθισαν να δουν την απονομή του κυπέλλου στην ομάδα τους ( γιατί άραγε? ). Οι πιο πολλοί δεν θέλανε να πάρουν έτσι το τρόπαιο. Κάποιοι άλλοι είπαν: "δώστε το στον Αστέρα"!

- Το κύπελλο της κερκίδας ( αν υπήρχε ) θα το έπαιρναν σίγουρα οι φίλαθλοι του Αστέρα. Σημείωση: στις κερκίδες δεν μπορεί να παρέμβει κανένας Γιάχος. Γι αυτό θα το έπαιρναν...

- Άφησα για το τέλος το ...σημαντικότερο! Ξέρετε πόσο πληρώσαμε έξω από το ΟΑΚΑ για ένα σάντουιτς? ...5 ευρώ! Αυτό πόνεσε!

- Περισσότερα για τον τελικό αύριο. ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ σε όλους (  δηλ.και στους γαύρους ). 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...