Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τα πρώτα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων, οι καθηγητές στα «χακί» και τα ανάρπαστα κουπόνια!

Τα πρώτα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων, οι καθηγητές στα «χακί» και τα ανάρπαστα κουπόνια!

- Στο ..."χακί" θα ντυθούν και οι καθηγητές της Αρκαδίας! Τα χαρτιά της επιστράτευσης άρχισαν ήδη να επιδίδονται στους εκπαιδευτικούς μας. Ε, ρε γλέντια!

- Μαζί είδα στην κεντρική πλατεία γαλάζιους, πράσινους, κόκκινους και ...πορτοκαλί καθηγητές! Καιρό είχαμε να δούμε τέτοια ...σύμπνοια στον χώρο των καθηγητών!

Είδατε που έχει και τα καλά της η επιστράτευση? Ενώνει κλάδους (και ...παρακλάδια).

- Εκεί ήταν και  ( πρώην? ) πράσινοι καθηγητές. Όλοι αυτοί δηλ. που δεν κατέβασαν το ψηφοδέλτιο της ΠΑΣΚ στις πρόσφατες εκλογές της ΕΛΜΕ. Ξέρετε είναι αυτοί  που "κόλλησαν" με την ...αξιολόγηση!

- Ακόμα και πρόεδροι ΝΟΔΕ "κατέβηκαν" στην πλατεία! Μήπως ξέρετε κύριοι ποιός υπέγραψε την επιστράτευση? Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς που ηγείται της ΝΔ. Μήπως η επιστράτευση έφερε ...επανάσταση?

- Δηλ. αν ο πρωθυπουργός έρθει μεθαύριο στην  Τρίπολη, ποιός θα τον συνοδεύσει? Αυτοί που προχθές ήταν στην πλατεία διαμαρτυρόμενοι! Μου φαίνεται ότι ...κοροϊδευόμαστε κύριοι ( γαλάζιοι ) καθηγητές. Φθάνει πια αυτό το θέατρο του παραλόγου. Έλεος...

- Την Τετάρτη ( δηλ. σήμερα ) θα γίνει η κλήρωση για το δημοτικό λαχανόκηπο. Μετά την κλήρωση του τζόκερ που έκανε στον ΑΝΤ1 ο Δήμαρχος θα κάνει και την κλήρωση για το λαχανόκηπο! Μάθε τέχνη κι άστηνε.

- Αμέσως μετά την κλήρωση θα γίνει ο πόλεμος της ντομάτας και του μαρουλιού από τους παραγωγούς. Τα πρώτα στοιχήματα έχουν αρχίσει να πέφτουν για τις φετινές σοδειές! Τελικά έχει και την πλάκα του ο λαχανόκηπος.

- Εντυπωσιακή άνοδο της θερμοκρασίας προβλέπει η ΕΜΥ για την Αρκαδία! Εσείς πάντως πάρτε μαζί σας και καμιά ζακέτα γιατί ο καιρός δεν μας τα λέει καλά. Βάλτε και λίγο πετρέλαιο ( τώρα που φτήνυνε ) γιατί αν δεν το πάει για βροχή μπορεί και να ...χιονίσει.

-" Αυτό είναι σωστό, αυτό είναι σωστό: πρωτάθλημα και κύπελλο και ...ευρωπαϊκό" φώναζαν στο ΟΑΚΑ οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού στον τελικό του κυπέλλου με τον Αστέρα. Το μόνο σωστό τελικά ήταν το ευρωπαϊκό! Για τα υπόλοιπα ήταν όλα ...λάθος.

- Σε διαθεσιμότητα έβαλαν το διαιτητή του τελικού Γιάχο και τον... "τυφλό" συνεργάτη του Τριτσώνη. Σε διαθεσιμότητα ή σε ...κινητικότητα?

- Αν ο κ. Γιάχος έκανε τα ίδια εγκληματικά λάθη στην τράπεζα που δουλεύει όχι μόνο σε διαθεσιμότητα θα τον είχαν βάλει αλλά στην ...φυλακή! Κάνω λάθος?

- Αρχές Ιουνίου θα έχουμε τα πρώτα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων που γίνονται τοπικά για Δήμο και Περιφέρεια. Τότε ...κλαίνε!

- Η έκπληξη δεν θα είναι τα όποια αποτελέσματα των μετρήσεων αλλά τα ...ονόματα που θα ανα - μετρηθούν! Εκεί θα κλάψουν ...μανούλες!

- Η απορία πολλών Τριπολιτών είναι: γιατί ο κόσμος που μαζεύτηκε στην πλατεία Άρεως για τον Αστέρα δεν μαζεύτηκε και για τα σκουπίδια? Έλα ντε...

- Πολλές μετακινήσεις υπαλλήλων γίνονται ( και ετοιμάζονται κι άλλες ) τελευταία στα νοσηλευτικά ιδρύματα της πόλης μας. Η  σημερινή προσωρινή διοίκηση δεν περιμένει πρώτα να τοποθετηθεί  ο νέος Διοικητής? Γιατί τόση βιασύνη?

- Ρε παιδιά έμεινε κανένα εκπτωτικό κουπόνι από το περιοδικό "ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑ"? Έμαθα ότι έγιναν ανάρπαστα. Έλλη, πότε θα κυκλοφορήσει το καινούργιο? Θέλω να βγω για ...ψώνια!

- ΤΕΛΟΣ: όταν παίρνετε το περιοδικό "ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑ" καλό θα είναι να παίρνετε από ένα.  ( Θέλουν και άλλοι κουπόνια ρε παιδιά ). ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...