Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο φίλαθλος του Αστέρα που … ξέχασε να ξυπνήσει, το «στρίμωγμα» μετά τις πανελλαδικές και ο στυμμένος χυμος του Γιάχου!

Ο φίλαθλος του Αστέρα που … ξέχασε να ξυπνήσει, το «στρίμωγμα» μετά τις πανελλαδικές και ο στυμμένος χυμος του Γιάχου!

- Έχουν περάσει τέσσερις μέρες από τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας αλλά ο αθλητικός - και όχι μόνο - τύπος της χώρας ασχολείται με την άθλια διαιτησία του Γιάχου. Τόσο μεγάλη αίσθηση έχει κάνει σε ολόκληρη τη φίλαθλη Ελλάδα το αίσχος του Γιάχου που κάποιοι έχουν αρχίσει και βγάζουν ανέκδοτα!

- Ένα από αυτά τα ανέκδοτα είναι το παρακάτω: Ξέρετε γιατί ο διαιτητής του τελικού του κυπέλλου Γιάχος δεν έδωσε τα δύο πέναλτι στον Αστέρα Τρίπολης? Διότι και να τα έδινε θα τα έπιανε ο ...Μανιάτης! Καλόοοοο!!!

- Άλλο ένα: ακόμα και ο χυμός που ήπιε ο Γιάχος στο ημίχρονο του τελικού ήταν ...στυμμένος!

- Άλλη - άσχετη - ερώτηση: Ξέρετε γιατί δεν θα έρθει φέτος το καλοκαίρι στην χώρα μας? Το πούλησε κι αυτό ο Γιωργάκης ( βλέπε μνημόνιο Νο 1 ).

- Αλήθεια ρε παιδιά, εκείνο το γνωστό σε όλους μας το ένα το... κρατούμενο, έχει αποφυλακιστεί, ή ακόμα μέσα είναι?

- Εμείς ορκιζόμαστε σε ότι έχουμε ιερό. Στον ΟΤΕ ορκίζονται σε ότι έχουν ...σταθερό! Και τα μωρά σε ότι έχουν ...μπιμπερό.

- Τί εννοούσαν στην τηλεόραση όταν έλεγαν ότι σύμφωνα με έγκυρες δημοσιογραφικές πληροφορίες στην Καλαμάτα το στολισμό του επιταφίου, μόλις τελείωσε η λειτουργία, τον ...κάπνισαν?

- Ευτυχώς που έγινε η επιστράτευση των καθηγητών και οι πανελλήνιες θα γίνουν στην ώρα τους. Ευτυχώς γιατί τα παιδιά μας αμέσως μετά τις εξετάσεις θα στριμώχνονται στις ουρές για τις νέες θέσεις που θα φέρει η ανάπτυξη! Μιλάμε για πολύ ...στρίμωγμα.

- Ένας οπαδός του Αστέρα που είχε πάει προχθές στην Αθήνα με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αρκαδίας πήρε έναν υπνάκο στον γυρισμό αλλά ξύπνησε την Τρίτη. Σε ποιά πόλη λέτε να κατέβηκε?

- Βλέποντας ένας συμπολίτης μας 65 πούλμαν να φεύγουν προχθές από την πλατεία Άρεως για το Ολυμπιακό Στάδιο κούνησε το κεφάλι του και είπε: "σήμερα θα είναι η χαρά των ληστών και η λύπη των ...κερατάδων"! Τί να ήθελε να πει ο ...ποιητής?

- Ένας ερωτευμένος μονολογεί στην πλατεία Μπασιάκου: "Έκανα το μ΄αγαπάει δε μ΄αγαπάει σε μια μαργαρίτα. Βγήκε ότι μ΄αγαπάει αλλά περισσεύει και ...ένα"! Μάλλον αδυνατεί να κατανοήσει το αποτέλεσμα ο έρμος. Ακόμα εκεί - στην πλατεία - είναι από προχθές που τον είδα.

-  Ανέκδοτο: Μήπως ξέρει κανείς από ποιά πρόβατα βγαίνει το αγνό παρθένο μαλλί? Από αυτά που τρέχουν γρηγορότερα από τον τσοπάνη. Μπέεεεεεεε.....( τρέχουμε τώρα ).

- Αυτή είναι η ευρωπαϊκή εκδίκηση της Ελλάδας. Τρία χρόνια μνημόνια , τρεις ευρωλίγκες, Μνημόνιο εσείς, ευρωλίγκα εμείς!  Συνεχίστε άμα ...γουστάρετε.

- Όταν βλέπετε έναν άνδρα να τρέχει να ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου για να μπει μέσα μία γυναίκα τότε σίγουρα το ένα από τα δύο είναι ...καινούργιο.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...