Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Χαμός για μία θέση στις κατασκηνώσεις, η «γιόγκα» των παικτών του Αστέρα και τα μαρούλια της Τρίπολης

Χαμός για μία θέση στις κατασκηνώσεις, η «γιόγκα» των παικτών του Αστέρα και τα μαρούλια της Τρίπολης

- Έχασε στα Γιάννενα ο Αστέρας Τρίπολης αλλά δεν ...χάθηκε! Μας "έσωσε" ο Ατρόμητος που νίκησε στο 90΄ τον ΠΑΟΚ. Ας είναι καλά το παλικάρι ο Σουμπίνιο.

-  Όλοι την Κυριακή στο γήπεδο διότι η επιτυχία λένε ότι είναι η καλύτερη εκδίκηση.  ( ...και η εκδίκηση - μην ξεχνάτε - είναι πιάτο που τρώγεται κρύο )

- Στην πνευματική κούραση των παιχτών απέδωσε την ήττα στα Γιάννενα ο Τσιώλης. Μήπως οι παίκτες να κάνανε ...γιόγκα αντί για προπόνηση κόουτς? ( ή καλύτερα πνευματική εξομολόγηση? )

- Ο αθλητικός εισαγγελέας κάλεσε Μπάκο και Καυμενάκη για τις δηλώσεις που κάνανε μετά τον τελικό. Το Γιάχο και τον Τριτσώνη θα τους καλέσει κανένας εισαγγελέας για την κλοπή?

- Πάντως αν παίρνανε το κύπελλο στον τελικό η κούραση των παικτών του Αστέρα δεν θα ήταν πνευματική αλλά οινο - πνευματική. (μοσχοφίλερο Μαντινείας - το καλύτερο! )

- Αναστολή των κινητοποιήσεών τους αποφάσισαν τελικά οι καθηγητές! Πολύ κακό για το τίποτα ρε συνδικαλιστές - καθηγητάδες. Γιατί έτσι?
- Ευχόμαστε λοιπόν σε όλα τα παιδιά που δίνουν φέτος πανελλήνιες εξετάσεις "καλή επιτυχία" και να μην ξεχνάνε ποτέ ότι η ζωή τους δεν τελειώνει εδώ αλλά τώρα ...ξεκινάει.

- Η ζωή παιδιά είναι ωραία αλλά ( ...δυστυχώς ) τα ΄χει με άλλον.

- Κόντρα Χρυσής Αυγής και Λαϊκής Συσπείρωσης έχουμε στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου. Ο Γόντικας δεν θέλει να καλείται η Χρυσή Αυγή στις εκδηλώσεις της Περιφέρειας!

- Αυτοί της Χρυσής Αυγής δεν χρειάζονται προσκλήσεις σύντροφε Γόντικα. Αυτοί δεν προσκαλούνται στις εκδηλώσεις αλλά ...μπουκάρουν! ( τζάμπα πρόταση έκανες ).

- Άρχισαν οι φάρσες για βόμβες στο Δικαστήριο! Το αληθινό μπαμ - δεν ξέρω - πότε θα γίνει ( και σε ποιά υπηρεσία ). Το νου σας παιδιά γιατί δεν παίζουνε με αυτά τα πράγματα.

- Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για προσλήψεις προσωπικού στις κατασκηνώσεις του Δήμου Τρίπολης στο Άστρος. Βλέπω για 30 θέσεις να κάνουν 3000 αιτήσεις. Χαμός θα γίνει δηλαδή!

- Λόγω ΔΕΗ δεν παίζανε χθες για κάποιες ώρες τα κανάλια και τα ραδιόφωνα. Όλοι νομίζαμε ότι ήταν άλλη μία απεργία αλλά ήταν ...τεχνικό ( και προγραμματισμένο ) το πρόβλημα. Λέω και εγώ...

- 150 τυχεροί πήραν μερίδιο στο Δημοτικό Λαχανόκηπο της Τρίπολης. Πόσοι θα φάνε μαρούλια και ντομάτες είναι άλλο θέμα. Μάλλον θα φάει πολύς κόσμος ( όπως και πέρυσι ).

- Αστεριανοί μη στεναχωριόσαστε και η Μπενφίκα έπαιξε μπαλάρα αλλά το κύπελλο το πήρε η Τσέλσι. Αυτά έχει η μπάλα.

- ΤΕΛΟΣ: Καλοκαίρι πότε θα έχουμε? Μήπως - τώρα που μάθαμε τη δουλειά - χρειάζεται ...επιστράτευση?

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...