Menu
RSS
Πέμπτη, 16/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το μέλλον της Ντίνας, ο νέος … αναπτυξιακός «αρχηγός», η «αλλεργία» στην κριτική και η πρόταση για τηλεοπτική εκπομπή!

Το μέλλον της Ντίνας, ο νέος … αναπτυξιακός «αρχηγός», η «αλλεργία» στην κριτική και η πρόταση για τηλεοπτική εκπομπή!

Μαθαίνω ότι ο Πετράν περιμένει με αγωνία κάθε φορά το «Καληνύχτα». Είναι φαίνεται η … αγαπημένη του στήλη. Καταλαβαίνω βέβαια ότι δυσκολεύεται με την κριτική. Έχει μάθει αλλιώς. Αυτό που δεν αντιλαμβάνεται όμως είναι τη διαφορά ανάμεσα στην δημοσιογραφική κριτική και στα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη. Κι εμείς εδώ, ποτέ δεν επιλέξαμε τη δεύτερη οδό. Ο νοών νοείτω …

Πάμε σε κάτι άλλο. Η Ντίνα είναι μία έξυπνη γυναίκα. Αντιλαμβάνεται ότι στην περιφέρεια, δεν υπάρχει μέλλον. Δεν θα το παραδεχτεί ποτέ, αλλά το ξέρει. Κατά συνέπεια, θα στρέψει το ενδιαφέρον της αλλού, αργά ή γρήγορα.

Το πολιτικό της μέλλον θα είναι σε άλλο επίπεδο. Τώρα, αν θα είναι υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Μεσσηνία, όπως ακούγεται, δεν το ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι ότι πλέον οι σχέσεις της με τον Δέδε είναι εξαιρετικές. Κι όποιος παρακολουθεί περιφερειακά συμβούλια, το αντιλαμβάνεται αμέσως…

Και κάτι ακόμα για την Ντίνα.. Αλήθεια, κανένα κανάλι δεν έχει σκεφτεί να βάλει την Ντίνα να κάνει δική της τηλεοπτική εκπομπή; Θα χτύπαγε κόκκινο η τηλεθέαση!

Επιστολή έστειλε ο Γιαννακούρας στη Φώφη για τον Μπουντρούκα. Διαμαρτύρεται, λέει, επειδή ο Μπουντρούκας συνεργάζεται με τον Νίκα. Λες και ο Μπουντρούκας θα ρωτήσει τον Βαγγέλη για τις αποφάσεις του! Λέει όμως κάτι ενδιαφέρον ο τέως αντιπεριφερειάρχης στην επιστολή του.

«Για εμένα πάντα ταξικός αντίπαλος ήταν και θα είναι η πολιτική της ΝΔ» γράφει ο Βαγγέλης. Αλήθεια, στις εκλογές του 2014, όταν ο … ταξικός αντίπαλος και τότε Πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς έδινε στήριξη στη «Νέα Πελοπόννησο», γιατί δεν αντέδρασες, Βαγγέλη; Μια χαρά συνυπύρξες τόσα χρόνια με ταξικούς σου αντιπάλους.

Παιδιά, μην τα σκαλίζετε αυτά. Είναι όλα τόσο μπερδεμένα, που κανείς σας δεν έχει δικαίωμα να βάζει διαχωριστικές γραμμές … Άλλωστε κι ο Μπουντρούκας το είπε ευθέως. "Και ο Τατούλης να εκλεγόταν, θα συνεργαζόμουν και με εκείνον"! Τι άλλο να πει ο άνθρωπος;

Όταν σε ένα περιφερειακό συμβούλιο, συζητήθηκε πιο πολύ ο σκύλος που έκανε βόλτες μέσα στην αίθουσα, καταλαβαίνετε πόσο … «σούπα» ήταν η συνεδρίαση!

Τικ – τοκ …. Πότε θα γίνει η μεγάλη αλλαγή στη διοίκηση; Να ψάξουμε στην Βόρεια Κυνουρία για τον επόμενο «αρχηγό»;

Ο Βλάσης το «καθάρισε» το θέμα με τις μονάδες της ΔΕΗ, μετά τη συνάντηση με τον Στάσση. Η 4η θα ανοίξει άμεσα και γίνεται προσπάθεια και για την άλλη μονάδα (3η). Κατά συνέπεια, το περιφερειακό συμβούλιο θα συζητήσει κάτω από άλλες συνθήκες το θέμα αυτό. Πλέον, τα δεδομένα φαντάζουν πολύ καλύτερα, σε σχέση με λίγες ημέρες πριν …

Αλήθεια, πως είναι δυνατόν να υπάρχει wifi στο κλειστό του ΔΑΚ Τρίπολης και λίγα μέτρα μακριά, να μην «πιάνει» στο χώρο του στίβου; Ο Κούρος ενημερώθηκε ήδη και «τρέχει» την καλύτερη δυνατή λύση.

Κάποτε μέσα από αυτό το σάιτ λύσαμε το θέμα με την είσοδο στο ΔΑΚ με κάρτα όλο το 24ωρο. Ήρθε η ώρα να λύσουμε και το ζήτημα με το wifi. Ένα, ένα, να τελειώνουν!

4 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2019 20:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Δηλαδή θα περπατάμε γύρω απο το γήπεδο στο Δακ πάνω στο ταρτάν και θα μπορούμε ταυτόχρονα να είμαστε στο φέισμπουκ;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2019 17:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Δωρεάν WiFi στον ΔΑΚ με εντολή Κούρου για όλους τους δημότες.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2019 11:35 Σύνδεσμος σχολίου

    O VAGELIS που ανακάλυψε το Πασοκ στα 62 του. Δέκα χρόνια τώρα εξωμότης με τον Τατούλη και υποτακτικός του μεχρι γελοιότητας θυμήθηκε τη Φώφη και τον Φούφουτο ! Δεν δικαιούσε να ομιλείς Βαγγέλη εσύ για Πασοκ. Ούτε και οι άλλοι συνοδοιπόροι σου πασοκογενείς που στηρίξατε επί 9 χρόνια ένα αυταρχικό σύστημα εξουσίας ένα αναποτελεσματικό καχέκτυπο της κεντρικής εξουσίας. Τώρα εκει στη γωνία μάταια προσπαθείτε να διασώσετε την υπόληψη σας που χάθηκε όταν στηρίζατε αναντίρρητα τις φαιδρότητες και τις αλαζονικές συμπεριφορές του αρχηγού σας. Τωρα στην απομόνωση δεν σας σώζει τίποτα. Ούτε οι επαναστατικές κορώνες ούτε τα ένσημα υποταγής στο Τατουλαίικο.

  • ο ταχυδρόμος που  χτυπάει  πάντα τρεις  φορές
    ο ταχυδρόμος που χτυπάει πάντα τρεις φορές Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2019 11:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Η Ντίνα ψάχνει για κολυμβήθρα του Σιλωάμ ! Στο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να έχει καμία θέση. Λόγω πρότερου πολιτικού "ανεντίμου " βίου απέναντι στους εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ στο ΠΕΣΥ Πελοποννήσου ! Βλέπε συμπεριφορά απέναντι στον Πατσαρίνο ! Άρα αν έβλεπε μακρυά ως διορατική πολιτικός θα έπρεπε η συμπεριφορά της απέναντι στον Νίκο να ήταν η πρέπουσα. Επαιξε και έχασε ! Παρέμεινε κολλημένη στο άρμα του Πέτρου ως γενίτσαρος. Και πάντα κατά που λέει και ο λαός τα στερνά τιμούν τα πρώτα. Και τα στερνά της Ντίνας ήτανε για κλάματα και για γέλια. Και ο Πέτρος επειδή είναι άφιλος και εαυτούλης θα την αποβάλλει την κατάλληλη στιγμή σαν την τρίχα από το ζυμάρι ! Ας πρόσεχες Ντίνα όταν ήσουνα στις δόξες σου ! Τώρα στο φόρουμ του Πέτρου να λύσετε όλα τα ορφανά το υπαρξιακό σας πρόβλημα .......προβληματιζόμενοι χωρίς περιεχόμενο και χωρίς προοπτική. Υποχρεωτική αγρανάπαυση και τίτλοι τέλους για όλους σας !!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...