Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σε ρυθμούς δημοσκοπήσεων η Τρίπολη…

Σε ρυθμούς δημοσκοπήσεων η Τρίπολη…

- Ο Μοριάς απαιτεί: δώστε στην Τρίπολη το κλεμμένο κύπελλο! Φέρτε πίσω  ΤΩΡΑ  το ...κλεμμένο. Φέρτε πίσω το ...τιμημένο.

- Ακόμα και ο Σαββίδης του ΠΑΟΚ είπε ότι η ΕΠΟ πρέπει να ζητήσει συγνώμη από την Τρίπολη! Τί να την κάνουμε τη συγνώμη, το κύπελλο θέλουμε και ...γρήγορα.
- Από τότε που βγήκε η συγνώμη χάθηκε το ...φιλότιμο. Έτσι δεν είναι κ. Ιβάν?

- Σκληρή επιστολή διαμαρτυρίας για το αποτέλεσμα του τελικού έστειλε χθες ο Δήμαρχος Τρίπολης στον πρόεδρο της ΕΠΟ και συγχωριανό του Γιάχου Γιώργο Σαρρή. 
- Οι Χιώτες Δήμαρχε πάνε "δυο - δυο", δε βγάζεις άκρη με επιστολές και διαμαρτυρίες. Άδικος κόπος και χαμένο το μελάνι.

- Αλήθεια η διοίκηση του Αστέρα Τρίπολης έστειλε στην ΕΠΟ καμιά έγγραφη διαμαρτυρία? Δεν είδα τίποτα...

- Στα πέντε ομορφότερα χωριά της Ελλάδας είναι και τα Λαγκάδια της Γορτυνίας. Ποιός ακούει τώρα τα Τρόπαια και τη Δημητσάνα!

- Εμείς πρώτοι - από εδώ - σας είχαμε ενημερώσει για τις δημοσκοπήσεις που άρχισαν να γίνονται στην πόλη μας. Δεν προλάβαμε να το γράψουμε και άρχισαν να πέφτουν τα πρώτα τηλέφωνα για τη θέση του Δημάρχου.Ποιός θα πληρώσει ρε παιδιά το ...μάρμαρο?

- Τα ονόματα που αναφέρονται στη δημοσκόπηση δεν είναι έκπληξη. Έκπληξη θα είναι τα ονόματα που δεν ...αναφέρονται! Γιατί τα ξέχασαν άραγε αυτά τα ονόματα οι ...δημοσκόποι?

- Σε λίγο θα αρχίσει η δημοσκόπηση και για την περιφέρεια. Εκεί θα γελάσετε με τα ονόματα που θα μπουν στη μάχη των ποσοστών. Μιλάμε για μονομαχία  - γαλάζιων -  ...γιγάντων. ( θα δείτε... )

- Στην Κίνα για επενδύσεις λένε ότι  έχει πάει ο πρωθυπουργός. Για ...Κινέζους μας περάσανε?

- Όποιος κρατάει μαχαίρι στην Κρήτη γίνεται ...ανιματέρ σε ξενοδοχείο? Εγώ νόμιζα ότι άλλα είνα τα τυπικά προσόντα γι αυτή τη δουλειά. έκανα ...λάθος!

- Αν πάντως ισχύει αυτό για τα μαχαίρια, όλοι στην Κρήτη έχουν και από ένα ...δίπλωμα στην τσέπη τους!

- Μας "κοψοχόλιασε" ο Αγάθωνας στη Γιουροβίζιον. Την τελευταία ακριβώς στιγμή το ελληνικό τραγούδι πέρασε στον τελικό του Σαββάτου. Στις καθυστερήσεις το έσωσε ο ...μουστάκιας!

- Άρχισαν κανονικά οι πανελλήνιες και στην Αρκαδία. Περισσότερο άγχος έχουν όμως - όπως είδαμε -  οι γονείς παρά οι μαθητές.

- Τελικά για το καλοκαίρι θα χρειαστεί ...επιστράτευση! Με τόσες βροχές στην πόλη μας δεν τη γλυτώνουμε την επίταξη.
- Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους και την Κυριακή ΟΛΟΙ στο γήπεδο  "θεόδωρος Κολοκοτρώνης" για να νικήσουμε τον... Ατρόμητο!  ( γενική είσοδος 10 ευρώ ).

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...