Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η μάχη της γουρνοπούλας, τα σχέδια του Πέτρου για τον Βαγγέλη και το ερωτηματικό των δημοσκοπήσεων!

Η μάχη της γουρνοπούλας, τα σχέδια του Πέτρου για τον Βαγγέλη και το ερωτηματικό των δημοσκοπήσεων!

 - Το όνειρο του κυπέλλου μας το σβήσανε βίαια αλλά το όνειρο του champions league παραμένει ζωντανό μετά τη νίκη επί του Ατρομήτου. Τελικά για να δικαιωθεί η προσπάθεια του Αστέρα Τρίπολης θα πρέπει να παίξει με την Μπαρτσελόνα! Μη γελάτε παιδιά μόνο στην Ευρώπη θα δούμε άσπρη μέρα.

- Τί γκολάρα έβαλε προχθές στην Τρίπολη ο Ναπολεόνι του Ατρομήτου κάνοντας το 0 - 1 μέσα στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" και μας κοψοχόλιασε? Το καλό όπως άλλωστε και το κακό πρέπει και να λέγεται αλλά και να γράφεται ( στην υγειά του Αλβάρεζ ).

- Την Τετάρτη πού θα πάμε τελικά, στη λιτανεία ή στο γήπεδο? Την ίδια ώρα θα γίνουν και τα δύο στην Τρίπολη! Οι νεομάρτυρες και πολιούχοι της Τρίπολης ας βάλουν το χέρι τους να βρεθεί μία λύση γιατί ο λύκος ( δηλ. ο ΠΑΟΚ ) στην αναμπουμπούλα χαίρεται και δεν είμαστε για τέτοια.

- Χαμός γίνεται με τη δημοσκόπηση που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Τρίπολη για τις δημοτικές εκλογές. Όλοι λένε ότι πάνε μπροστά αλλά κανένας δε μας λέει ποιός την πλήρωσε για να γίνει! Περίρεγα πράγματα γίνονται στην πόλη μας και πολύ νωρίς θα έλεγα εγώ ότι άρχισαν τα ...όργανα. Θα δούμε.

- Το σκέφθεται για υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης ο Γιαννακούρας! Ο Πέτρος όμως θέλει να ΄ναι ο Βαγγέλης υποψήφιος Δήμαρχος ή έχει άλλα σχέδια για τον Αντιπεριφερειάρχη του?

- Ο Παναγιώταρος της Χρυσής Αυγής "ξανακτύπησε στο Βαλτέτσι"! Είπε στους δημοσιογράφους ότι στο επίσημο πρόγραμμα για τη μάχη του Βαλτετσίου είχαν γράψει ότι θα γινόταν παρέλαση και αντί αυτού οι επίσημοι στρογγυλοκάθισαν κάτω από τον πλάτανο και άρχισαν το φαγοπότι! Καλή ...χώνεψη.

- Άλλοι στο Βαλτέτσι και άλλοι στο Χρυσοβίτσι. Γεμίσανε τα βουνά της Αρκαδίας Κολοκοτρωναίους και επισήμους. Έγινε η μάχη της ...γουρνοπούλας!

- Αλήθεια εκείνος ο Υπουργός Υγείας πώς τα προλαβαίνει όλα? Δεν έχει αφήσει καμία εκδήλωση στην Αρκαδία που να μην πάει! Τώρα να δω τι θα κάνει που αρχίζουν και τα πανηγύρια.

- Πολλά γυναικόπαιδα βλέπω τώρα τελευταία στο γήπεδο! Καλό είναι τώρα αυτό ή κακό? Δεν μπορώ να βγάλω  συμπέρασμα.

- Στο Δημοτικό Στάδιο της Τρίπολης οι περισσότεροι τώρα τελευταία περπατάνε και λίγοι μόνο τρέχουνε στους διαδρόμους. Σε λίγο βλέπω να φτιάχνεται και ομάδα ...βάδην στην πόλη μας.

- Τα παιδιά που δίνανε αυτές τις μέρες για το "λόουερ" τα πήγανε για γραπτές εξετάσεις έξω από την πόλη της Τρίπολης, στο ξενοδοχείο που βρίσκεται δίπλα στο Πανεπιστήμιο. Πιο μακριά δε βρίσκανε?

- Στις πανελλήνιες οι μαθητές ξεκίνησαν με εύκολο θέμα στην έκθεση αλλά η δεύτερη μέρα ήταν ..."αγγούρι" για όλους! Ας ελπίσουμε ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη για τα παιδιά που δίνουν το δικό τους αγώνα.

- Το θέμα της έκθεσης ήταν για το περιβάλλον, τη ρύπανση και τα σκουπίδια. Οι μαθητές της Τρίπολης πρέπει να έγραψαν όλοι άριστα γιατί είχαν κάνει διατριβή στο θέμα των σκουπιδιών! Αυτά να τα βλέπουν οι γονείς που φωνάζανε για τα σκουπίδια της πόλης. Τίποτα δεν γίνεται τυχαία σε αυτή την πόλη!

- Οι δημοσιογράφοι έψαχναν εναγωνίως κάποιον εκπαιδευτικό για να μιλήσει για τις πανελλήνιες αλλά κανένας δεν δεχόταν. Τελικά τη λύση έδωσε ο Κοσκινάς ο οποίος μίλησε και σαν εκπαιδευτικός αλλά και σαν Αντιδήμαρχος. Δύο σε ένα ο Δημήτρης και ...συμφέρει!

- Την Τετάρτη παίζει μπάλα και ο Παναρκαδικός για το κύπελλο ερασιτεχνών Ελλάδας στον Ταύρο με τα Λεύκτρα. Μην ξεχνιόμαστε παιδιά έχει και άλλη ομάδα η πόλη μας. Έτσι Σχίζα?

- Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίπολης θα έρθει την Παρασκευή το θέμα της μονάδας βιοαερίου του Μπέλμπερη. Μαζέψτε ποτήρια και καρέκλες!

- Καλή εβδομάδα και καλά ...αποτελέσματα να ΄χουμε ( ευχή που πάει με όλα και με όλους - όλοι περιμένουμε τα δικά μας αποτελέσματα ). Έτσι δεν είναι παιδιά?

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...