Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το πόρισμα για τα … παντελόνια, τα παζάρια για τους αντιπεριφερειάρχες και ο Σμυρνιώτης στα …χωριά του Δράκουλα!

Το πόρισμα για τα … παντελόνια, τα παζάρια για τους αντιπεριφερειάρχες και ο Σμυρνιώτης στα …χωριά του Δράκουλα!

- Έχουν πάρει φωτιά τα τηλέφωνα με τις δημοσκοπήσεις που γίνονται στην πόλη μας για τις δημοτικές εκλογές! Στο τέλος όλοι οι υποψήφιοι θα κυκλοφορούν με τα δικά τους αποτελέσματα από το δικό τους γκάλοπ. Και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς ...καλύτερα.

- Αλήθεια ο Τάσος ο Παπαζαχαρίας τί να λέει άραγε για την υποψηφιότητα της Αντωνίας Γιαννούλη που "παίζει" στις δημοσκοπήσεις? Τί να πει ρε παιδιά ο άνθρωπος, κεραμίδα του ήρθε στο κεφάλι και είδε τη ..."λάμψη" σε επανάληψη.

- Τελικά φοράνε παντελόνια στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου ή όχι? Διεξάγονται έρευνες ( από το Γόντικα ). Περιμένουμε το πόρισμα Νίκο!

- Γιορτάζει η πόλη μας και ο Αστέρας Τρίπολης παίζει την ίδια ώρα με τον ΠΑΟΚ. Στο γάμο θα πάμε τελικά ή για ...πουρνάρια? Το θέμα είναι ποιός - στην περίπτωση αυτή - είναι ο γάμος και ποιά τα πουρνάρια. Ο καθένας θα κάνει την επιλογή του και θα πράξει ανάλογα. Βοήθειά σας πάντως ότι κι αν επιλέξετε ( η ευχή αυτή ταιριάζει και στις δύο επιλογές ).

- Πολλά σενάρια ακούγονται για τις θέσεις των υποψηφίων Αντιπεριφερειαρχών Αρκαδίας. Αλλάζουνε βλέπετε καθημερινά τα εκλογικά δεδομένα που ξέραμε και η κατάσταση πλέον είναι πολύ ρευστή για ...όλους. Οι προεκλογικές ζυμώσεις άρχισαν πάντως νωρίς όπως άλλωστε και τα αναμενόμενα ...παζάρια.

- Ξέρετε γιατί οι δικηγόροι της Τρίπολης δεν ενδιαφέρονται καθόλου για την τιμή της βενζίνης και του πετρελαίου κίνησης? Διότι όλοι αυτοί κινούνται ...νομικά!

- Δεν μπορώ να καταλάβω ποιά πονηρά μυαλά έβαλαν το Λυκουρέντζο στη δημοσκόπηση για την περιφέρεια κόντρα στον Τατούλη! Αυτά όπως λένε μερικοί είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Μήπως όμως δεν είναι?

- Αλήθεια ο Δήμαρχος Τρίπολης τί έκανε στη Ρουμανία? Μάθαμε ότι γύρναγε στα χωριά του Δράκουλα!  Μήπως έκανε προπόνηση για να πάρει το ...αίμα του πίσω?

- Άκουσα ότι εκτός από Παυλή  και Τζιούμη ακούγονται και άλλα ονόματα που θα διεκδικήσουν τη Δημαρχία από τον πάλαι ποτέ ευρύτερο δημοκρατικό χώρο του ΠΑΣΟΚ. Ο Γιαννακούρας το σκέπτεται, ο  Λαγός δηλώνει έτοιμος να ενώσει την παράταξη και άλλοι πολλοί συζητάνε στο παρασκήνιο και περιμένουν τις εξελίξεις.Ίδωμεν...

- Ποιοί γαλάζιοι παράγοντες από την Αρκαδία  είχαν πάει μετά το Πάσχα στο Ναύπλιο και συναντήθηκαν με τον πρωθυπουργό? Έμαθα ότι σπάσανε τα μούτρα τους και γυρίσανε Τρίπολη πολύ στεναχωρημένοι από το αποτέλεσμα της συνάντησης. Ούτε σε  μία πρόταση από αυτές που κάνανε δεν συμφώνησε ο Αντωνάκης! Τζάμπα τα χιλιόμετρα και τα διόδια!

- Οι δάσκαλοι της Τρίπολης ετοιμάζονται να ...ξαναχτυπήσουν θεατρικά!.
- Ετοιμάζονται πυρετωδώς για την καθιερωμένη ετήσια παράσταση που θα ανεβάσουν σύντομα. Είμαστε σίγουροι ότι και φέτος θα μας καταπλήξουν με τις υποκριτικές τους ικανότητες.

- Νέο τηλεοπτικό κανάλι που εκπέμπει στην Αρκαδία ψάχνει να βρει συνεργάτες. Μάθαμε ότι θα χτυπήσουν μεγάλα τοπικά δημοσιογραφικά ονόματα για να κάνουν θεαματικό μπάσιμο. Για να δούμε...

- ΤΕΛΟΣ: Οι νεομάρτυρες Δημήτριος και Παύλος ( και πολιούχοι της Τρίπολης ) να βοηθήσουν αυτή την πόλη να βρει το δρόμο της. Αμήν και πότε!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...